Öncelikle Bu 1.Sorumuz
 AhuM Nickli Üyeden Alıntı  @Araz münazara başında kurduğum satırları aynen kopyalıyorum.
Başını okursanız ne demek istedgimi.daha iyi anlarsınız.
Erkeklerin aldatması için mutlaka bir sebep gerekmez. Evliliği mükemmel olan bir erkek de aldatabilir. Anlık cinsel dürtülerine mağlûp olup bir kadınla yatabilirler.
Bir taraf aldatılıyorsa senin suçun senin hatan ve bu yüzden aldattım demek o kişiye ayrı saygıslık olabileceğini düsünüyorum.
Bir kadın yada erkek aldatıyorsa senin yüzden aldattım demek yerine karşısına alıp bir sorunumuz var ve bu sorunu çözmeliyiz diyerek bu şekilde pozitif yolar bulunmalıdır
Soruya Verdiğimiz Cevap
Anlattığını VArsayalım?
HErşey Çok Güzel Gitti.
Herşey Süper Pozitif Geçti.
Zira Bir Çok Sosyal Alanda İhanet Söz Konusu İllaki Birinden Birinde Bu Durum Denk Gelecektir Tıpkı Bir Dostunuzun Durumu Size Açması Gibi.
HErşey Mükemmeliyet Kavramına Denk Düşerek Bir Yol Aradınız Pişmanlığını Neden Yağtığını Anlayıp Hak Verdiniz.
Peki SOnra Ne Yapacaksınız?
[U]Aldığımız Cevap
[/U @Araz ihanet eden bir dostuma hak vermem.
Denk geldiğim durumlarda da o kişileri hayatımdan çıkardım ve bundan sonrada çıkarmaya devam edicem.
ihanetin adı yoksa affı da yoktur.”
2. Sorumuz
 AhuM Nickli Üyeden Alıntı  @Araz demişsiniz ki
Siz bu soruma istedigim gibi bir cevap verin neden affedemessiniz
neden affedemem
1-seven insan ihanet etmez.
2-seven insan başka tene dokunmaz.
3-seven insanın gözü bir başkasını görmez.
4-seven insan sizi harcamaz.
5-seven insan sizi satmaz.
6-seven insan siz yanlış yapmaz.
7-seven insan güvencinizi boşa çıkarmaz.
8-seven insan arkanızdan iş çevirmez.
9-seven insan yalan söylemez.
10-seven insan sadece size aittir.
Bu sebebler yeterlidir sanırım ihanet eden birini af etmemek için.
Eşim dostum arkadaşım kim olursa olsun bana yanlış yapıp kimse benden af beklemesin.
Bu saydığım maddeler bir sevgili yada eş için değildir.
Arkadaşınız dediğiniz bir insan size ihanet ediyorsa bunun affı olamaz.
Size anneniz babanız ihanet edip sizi yarı yolda bırakıyorsa o insanlar anne ve baba vasıfları dahi almamışlar çünki anne ve baba evlatlarına zarar gelsin istemez.Sizin için sadece biyolojik anne babadır.
bir erkek asla ama asla başka tene dokunmuş bir kadını tekrar kabul etmez.
Birde Bir kez yalanını yakaladığın birinin, bin kez doğrusunu sorgularsın. VE bu şekidle bir hayat geçmez.
Büyük insanlar veda ederek giderler, basit ve küçük insanlar, ihanetle giderler.
Peki Sevgili @AhuM Birde Affedici Olan Yanınızın HAngi Durumlarda Oldugunu Yazmanızı Rica Etsem.?
Aldığımız Cevap? Yok
Değerli Yönetici
Arkadaşlar. :@Erva Ve @Cedric.
Münazaranın Buraya Kadar Olan Hususunda Gerek Açıklanamayan Gerek Açıklanan Sorulardaki Cevaplar Üzerine Ben Kendi Adıma Sonuna Geldiğimize İnanmaktayım.
Zira Örnek Veriyorum Şu İnsan Bu Bu Bu Budur. Dersiniz Kabul Edersiniz.
Karşı Taraftaki Arkadaşların Fikri Nettir Keza Buna Verdiğimiz Örneklerle Bizimde.
96 Saat Sonra Sona Erecek Bu Münazarada Şayet Ben Sadece Kendim 1 SOru Sordum Hala Cevabını Bekliyorum Dersem 96 Saat Sonra Bu Durum Değişmez.
Münazaranın Ankate Sunulmasını İstemekteyim.
TEşekkürler Ederim. (: