Allah`ım sen kuluna gücünün yetmeyeceğini yüklemezsin.Bu kadarı bana ağır değil mi ? Kaldıramıyorum :(
Allah`ım sen kuluna gücünün yetmeyeceğini yüklemezsin.Bu kadarı bana ağır değil mi ? Kaldıramıyorum :(
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Acının içinde bile bal vardır , bulabilirsen .
Bilmek başka, bulmak başka, olmak başka…
Aşkı bilirsin ama, belki bulamazsın…
Aşkı bulursun ama, belki aşık olamazsın…
Aşık olursun ama, belki ‘Aşk olamazsın’..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
oLmazlara meyLim vaR.
Ayaklarımın asla geri dönmeyeceği yerde,
yüreğimi bıraktım..
Bu yüzden hiçbir yol gitmeye yetmiyor,
Sanki hep gurbetteyim..
Kimsenin deliler gibi ilgiye ihtiyacı falan yok ama herkesin birisi için önemli olduğunu hissetmeye ihtiyacı var.Hiç kimse hayatındaki insandan inanılmaz beklentiler içinde de değil.Gerçekten böyle! İçten bir gülümseyiş biraz da samimiyet sadece..
Kendime not:
İlk hislerine her zaman güvenmeli, zamanla araya duygu karışır ,kalbin seni yanıltır, mantıklı ol ,doğru kararlar ver ,doğru adımlar at.Bu hayat senin sana ait olan şeylere dikkat et.Yanlışların da doğruların kadar yakışsın sana.
Göremeyeceğim kadar uzaklaşmıştır şimdi.Sesimi duyamayacak kadar uzaklaşmıştır.Bir daha kim bilir ne zaman görürüm.Ama görebilseydim keşke.Bir kere görebilseydim..Karşısına geçip anlatabilseydim; neye sebep olduğunu,neyi kaçırdığını,neyi harcadığını , neyi kaybettiğini yüzüne haykırabilseydim.İçimde kalmasaydı..Bu kadar ağır bir yükle yaşamasaydım.. Bir kere görebilseydim keşke.Olmadı işte..Artık dokunmayı bırak sesimi bile duyuramayacağım kadar uzakta.Yok.İçimde dolup taşan bir şey yok.Anlıyor musun?Kandırma kendini.Birinin içinde, bütün hücrelerinde ,yüreğinin her köşesinde olması demek onun var olduğunu göstermez.Birisi gitmişse gitmiştir.Yoktur artık.Bitmiştir.
Kader g@yrete aşıktır derler.
Çünkü imkansızla imkan dahilinde olan
arasındaki tek fark,
insanın kararlılık derecesidir.
Kimseye bahsedemediğin şeyler vardır ya hani
Yastığına değen gözyaşında saklarsın
Bir avuç duaya sarar Allah`a yollarsın
İşte öyleyim
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)