Benim uzun soluklu maceramda hep yanımda olan dostum arkadasım kardeşim özetlede Minnak kırlangıcım . Bazen basını alıp gitsende yine döndüğünde aynı tazelikde aynı hislerle karsımda gördügüm gönlü yüzü güzelim. İyiki seni tanımışım iyiki seneler önce cıkmıssın karsıma. aSi` diyince aklıma hemen gelen bizim tokalı kızımız:) Narin, duygusal,romantik, içten ,samimi,pamuk gibi gönlü olan benim ponçiğim. Yaşadıklarının hayatında birer tecrube oldugunu asla unutma bunlar seni olgunlaştıracak yegane hazinelerdir güçlü olmayı bu yaşadıkların sayesinde ögreneceksin. Sen bazen bırakıp gitsende ben seni reel-sanal hayatımda kardeşim olarak gördüğüm birisin ne zaman gelsen benim kollarım sana hep açık unutma. Ben seni yürekten seviyorum. Bu anlamlı günde de 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum Güzel öğretmen adayı Seni ÇOKKKKKKKK Seviyorum. Minnak Kırlangıcım. @aSi`
@kLara mm ya ağlattın beni çok teşekkür ederim.Canımsın sen benim mavişimsin.O kollarda hep avundum her derdimi o kollarda azalttım her sevincimi o yürekte çoğalttım iyiki varsın iyiki yanımdasın ;*
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Tam tanışma fırsatımız olmadı ama oyunlarda iyi anlaşıyoruz.Sıcak kanlı sevdim ben .)
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
@Nehir ben de sevdim kız delidolu kafa dengisin ;*
Nicki asi ama ben bi asiligine sahit olmadim henuzzz. Aslinda hakkinda pek bilgiye sahip olmasam da hemsom oldugunu bilmem yetti :dd Düşüncelii, naif bir yapisi var bana goree ;d
Güzel yürekli öğrtmenimmmmm..
Baharr çok teşekkürler ;$
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)