Sen kimsin!
Kimsin sen yav!
Sen kimsin be!
Sen kim oluyorsun!
''Akp döneminde
en çok duyduğumuz laf buydu…''
Yılmaz Özdil – Sen Kimsin
Sen kimsin!
Kimsin sen yav!
Sen kimsin be!
Sen kim oluyorsun!
''Akp döneminde
en çok duyduğumuz laf buydu…''
Yılmaz Özdil – Sen Kimsin
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Yasımı Tutacaksın'da ünlü İspanyol matador Manuel Benitez Peres nam-ı değer El Cordobes'in yoksul bir çocukken tutulduğu matador olma tutkusunu, tüm zorluklara rağmen nasıl gerçekleştirdiğini konu alıyor. Kitapta El Cordobes'in bu zorlu mücadelesine paralel olarak ispanya iç savaşı da anlatılıyor. İç savaşın anlatıldığı kısımlar romanın hızını biraz düşürse de, El Cordebes'in hayatının anlatıldığı bölümler tek solukta bitiyor. Şunu önemle belirtmek isterim ki tam anlamıyla bir hayvanseverim, televizyonda bile olsa bir boğa güreşi gördüğümde "bunun nasıl bir insafsızlık olduğunu" düşünür, sinir olurdum. Fakat bu kitapla beraber El Cordobes oluyorsunuz. Onun matador olma tutkusunu o kadar içten yaşıyorsunuz ki. O an boğa güreşine çok farklı gözle bakıyorsunuz.
Kitap şu can alıcı cümleyle başlıyor; "Ağlama Angelita, bu akşam ya sana bir ev alacağım ya da yasımı tutacaksın"
Ama yine de kimseyi kırmadım.Kimseyi de kendi acımı dindirmek için acıtmadım,kullanmadım...
Har ve Kül ~ Ezgin Kılıç
Herkes Bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder.
Son ve Ötesi
Ömründe Saçların Kadar Uzun ve Güzel Olsun Dedi Giderken Adam... Kesti Kadın Saçlarını Ve Onsuz Hiç Uzatmadı...
Unuttuğun güzel şeyler gelecek aklına..ihtimalken gerçekleşmeyen...
çabalasanda olmayan şeyler gelecek.Elini uzatıp kalbine,yaranı hatırlayacaksın...Dokunup yarana,tüm hüznünle kanatacaksın.,
dökülüp kanayacaksın..!
Hasret yerin hasret,her yerin hüzün olacak sırılsıklam..,
Bulutları,yaranı yırtar gibi yırtarak yıldızlara dokunacaksın..
Bir yıldız alıp gökten,kanayan yerine basacaksın...
Unutma hiç !
Kanarsa yine öyle bir gece.,
kanayan yarana yıldızları basacaksın ...!
Varımız yoğumuz bir yüreğimiz vardı.,O da YaraLı ...
~ Tolga Akpınar ~ Bazı yanlızlıklar İyidir Kitabından Alıntı.. ~
Konu BeLLa tarafından (06.Ocak.2018 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.
“Sende gökyüzüm var.
Sende sonsuz yağmurlarım, kutsal sessizliklerim var...”
Cezmi Ersöz - Ölürsem Beni Seninle Ararlar Şimdi
OĞUZ ATAY - TUTUNAMAYANLAR.
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Kendi derinliğinin farkına varamayanlar kulaktan dolma yargıların esiridirler.. Küllerinden Doğmak -Nimet Erenler Gülkökü
‘Birini sevmek yada bir seyi sevmek,değer vermek,onu herşeyiyle sevmek demektir coğu zaman..,Ne olduğunu,ne olacağını,sınırlarını
bilip hatalarıyla,eksikleriyle,yanlışlarıyla ve sebeb oldugu üzüntülerle kabul etmek demektir..Hiç kıvırmasak mı ? Kıvırmadan söyleyelim evet, gercekten sevmek bir tür çaresizliktir...!
Bir şeyi seviyorsan gercekten cok seviyorsan,aslında belkide başka caren yoktur da ondan ... ~Ali Dindar~
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)