Nasıl gittiklerini görmeyelim diye vardır belki de Göz Kapakları... ***b kitabı - Emre Gökçe
Nasıl gittiklerini görmeyelim diye vardır belki de Göz Kapakları... ***b kitabı - Emre Gökçe
Bazıları unutmaz susmayı tercih eder Eddi Anter / Vakitsiz Kaybedenler
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Yanlış anlamalar ve ihmaller, dünyaya şerden ve
günahkarlıktan çok daha fazla kötülük getiriyor.
Çoğu olayda son ikisini bulmak daha güç.
Goethe - Genç Werther'in Acıları
Merhaba mavilere sakladığım kadın . . . Ben seninle kalamasam da , sen hep mavi kal.
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
Ona ettiğim onca sitemin bir kifayeti değeri yokmuş demek, adam tebessüm eder ve vedalaşır. Kadın kuruntu yaptığını olmayan şeyler üzerinde peşin karar verdiğini söyler. Kadının hesaplayamadığı birşey vardır. Adam herşeyin bilincindedir. Sevmek icabında veda etmektir der ve gider...
Berrak bir gönülden kirli su akmaz..Güzel bir ruhtan kötü söz çıkmaz
Aşka Kanat Aç/ Mert Güler
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Paranın egemen olduğu bir toplumda, emekçilerin yoksulluk içinde kıvrandığı, bir avuç zenginin de onların sırtından asalaklık ettiği bir toplumda gerçek özgürlük olamaz. v.i.lenin
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Neden, yalnızlığının verdiği çaresizlikle can sıkıcı ilişkiler kurmasına izin verdin? Neden, geçirdiği her dakikanın hesabını sordun, içini ezdin? Neden, korkuyu göğsünden çekip almadın? Neden, suçluluk duygusunu üzerinden atmasına yardım etmedin? ( Oğuz ATAY - TUTUNAMAYANLAR )
" Ben seni başka bir alfabeyle seviyorum "
Soğuk Kahve - Ahmet Batman
Kitap bana bakiyor ben kitabaaa :s
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)