Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Hakan Günday/Zargana
Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Hakan Günday/Zargana
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
‘’ Kaçmak, kurtulmak istiyorum bu işkenceden. Ne yapsam işe yaramıyor. Yeryüzü, anahtarı onda olan koca bir hapishane ; görünmemek için ağaç altlarına , ev diplerine siniyor, caddelerden koşarak geçiyorum. Tüm sokakları, ağaç altlarını , en kuytu köşeleri bile görüyor. Eve girmesin diye kapıları kilitliyorum. Soluk soluğa arka odalara kaçıyorum, nereye saklansam beni buluyor, duvarlar bile fayda etmiyor. Gece aya dönüşüyor , gündüz güneşe , hiç kaybolmayan göz hep üzerimde. Bazen bir bakıyorum küçülmüş girmiş içime, ince bir sızı, içimi burkan, kanırtan bir bıçak gibi sinsice oradan bakıyor bana.
İşte o zaman dehşete kapılıyorum, damarlarımdaki kan donuyor, akmıyor. Bir ceset gibi soğuyor bedenim. Soğudukça küçülüyor, küçülüyorum.’’
Yurdagül Şahin - Av
Nasıl yani, bu kadar çok sayıda tuhaf insanı bir kazadan başka ne bir araya getirebilir ki? Aşk Bahsi
''Seni kahrolası ...... '' :DDD
(Empati)
Önemli değil. Beklerim.
Ekşi elma gibi.
Ekşi elma mı?
Bir keresinde, ben küçükken bir ağaca tırmandım,
şu yeşil, ekşi elmalardan yedim. Karnım davul gibi şişti,
çok acıdı. Annem elmaların olgunlaşmasını bekleseydin,
hastalanmazdın dedi. Şimdi ne zaman bir şeyi çok istesem, annemin elmalar için söylediği şeyi anımsıyorum.
Uçurtma Avcısı // Khaled Hossein
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Sessizliğimden çok ileri gittiğini hemen anlamıştı, Neden herkes her kişiyle birlikte olması gerekiyordu ki? Bu zavallı ve saçma bir hayal gücünden başka birşey değil.. Hiçliğin Kıyısında J. A. Redmerski
Kitapsız,, hayvansız, vicdansız, insandan uzak dur. Özgür Bacaksız / Bazı Yollar Yalnız Yürünür
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Bilinciniz neyin doğru olduğunu varsayar,neyin doğru olduğuna inanırsa,bilinçaltınız onu doğru kabul eder ve gercek kılmaya çalışır.İyi şansa,ilahi yol göstericiliğe,doğru eyleme ve hayatın nimetlerine inanın.. ~ Bilinçaltının Gücü (Joseph Murphy) alıntı...
Denizin Dibine Doğru Yüzmeye Başladı. O kadar Derine İndi ki Tekrar Nefesi Yukarı Çıkmasına Yetmeyecekti. Ve Nefes aLmaya başLadı. Su Ciğerlerine Hücum Ediyordu. Onun iSe aklından Tek Geçen Ruth'idi..
Jack London / Martin Eden
Giden midir Terk Eden, YokSa KaLan mıdır?Şair Der ki: "Kalan Gidenin Gitmesine Ses ÇıkarmıyorSa; Çoktan Terk Etmiştir..
Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır.
Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. “Aman sakın kendini” diye tembihler.
Hâlbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği:
“Bırak kendini, ko gitsin.”
Akıl kolay kolay yıkılmaz.
Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer.
Hâlbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur.
Ne varsa harap bir kalpte var.
Şems-î Tebrizî
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)