SusuyOruz.. Ne Sözümüze ne de kaLbimize ragbet ediLmedi cünkü..
SusuyOruz.. Ne Sözümüze ne de kaLbimize ragbet ediLmedi cünkü..
"Sen benim için her şeyin ölçütüydün." Franz Kafka.
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Ben galiba araftayım.
Belki de aynı anda çok fazla şeyi düşünüyor ama hiçbirini tutkuyla istemiyorum.
Elif Şafak
"Tanımaktır anlamanın ilk şartı.Sevmek anlamaktan sonra gelir.."
Mücellâ, Nazan Bekiroğlu.
Bilgeliğin 'insanlıktan çok uzakta, büyük yalnızlığın içinde yaşadığını ve yalnızca acı çekerek ona varabileceğini' söylerdi. 'Yalnızca mahrumiyet ve acı,zihni başkalarına gizli olan şeylere açar, 'derdi.
Mitolojinin gücü adlı kitap'tan
Benim beklediğim aşk başka!” dedi. “O, bütün mantıkların dışında tarifi imkansız ve mahiyeti bilinmeyen bir şey. Sevmek ve hoşlanmak başka, istemek, bütün ruhuyla istemek başka… Aşk bence bu istemektir. Mukavemet edilmez bir istemek!
Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali
Daha en başinda dogada yazili bulundugu icin
hicbir sey icat edilmez.
Orijinallik aslinda geri dönmekten ibarettir.
Antoni Gaudi
Dan Brown-Başlangıç
İstediğimizi sandığımız birçok şeyi gerçekte asla istemiyoruz.İstemeye devam etmek zorundaymışız gibi zannediyoruz..Kendinize karşı daima açık olun.Negatif enerjide kaldığınızda,olumsuzu düşündüğünüzde, aura’nız da kirli kalır..Niyetleriniz açık, net samimi olsun ki Meleklerin rehber ışığı da size daha rahatça geçiş yapsın... (OL der Ve OLur kitabından)
Yaşarken kendini üstün görenler,ölürken en çok korkanlardır.
(Başlangıç)
Elveda, sen, iki kere sevdiğim! A Turin Turambar turun ambartanen: kadersizliğin kölesi olan kaderin efendisi. Ne mutlu ki ölüp gidene!
J. R. R. Tolkien
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)