İşte biz kadınları Çıldırtan Sözler !

İşte ikili ilişkilerde erkeğin karşı tarafa söyleyip çıldırttığı birbirinden ilginç cümleler.. Bazen bu erkeklerin alayına kirbit suyu dökmek lazım diye düşünüyorum.İlla birşey dediğimiz zaman hemen bizi yargılamaya başlıyorlar ya deli oluyorum.Hele ki erkeklerin söylediği bazı cümleler var ki kadınları çileden çıkarıyor.Hatta erkekler bu sözleri içinde gerçeklik payı olarak söyleseler bile kadınlar bu cümlelerden çok rahatsız oluyor, tahammül edemiyorlar.

"Bütün kadınlar aynı."

"Akşama kadar evdesin ne iş yaptın da yoruldun?"

"Rahat rahat evde oturup evinin işini yapsana."

"Üç kuruş kazanıyorsun diye tepemize çıktın."

"Bu evde benim dediğim olur."

"Bayram tatilinde bizimkilere gidiyoruz."

''Ben erkeğim istediğimi yapmak zorundasın."

"Daha iyi anlarsınız diye çayı sizden istedik."

"Elinin hamuruyla erkek işine karışma."

"Sen kadınsın otur oturduğun yerde."

"Kim soktu bunları senin kafana."

"Kadınlar dırdır yapar kafa ütüler."

"Kadınlardan yönetici olmaz."

"Kadınlardan şoför olmaz."

"Kadınlar teknoloji cahilidir."

"Kadınlar futboldan anlamaz."

"Çalışmak senin neyine!"

"Kilo almışsın."

"Hiçbir yemek anneminkinden güzel olamaz."

"Sen ne anlarsın ki"

"İlişkimize ara verelim"

"İlişkimizi gözden geçirelim"

"Hanım annem geliyor. Bilgine canıım."

"Hallederiz"

"Bakarız"

"Sen beceremezsin ver ben yapayım"

"Ben demiştim"

Kadınlar, hararetle bir şey anlatmaya çalıştıklarında ya da tartışma sırasında kendilerine "Sonra konuşuruz." denilmesinden de hiç hoşlanmıyor. Eşinin bu cümleyi sıklıkla söylediğini ifade eden Nur Saydam, "Bu cümle kendimi önemsiz hissetmeme ve ileride daha büyük tartışmalar yaşamamıza neden oluyor. Çünkü o konuyu içimde büyüttükçe büyütüyorum." diyor. Yasemin Kural da "Kim soktu bunları kafana?" cümlesine çok kızıyormuş. "Sanki biz bir şey düşünemeyiz, hiçbir şeyden anlamayız." diyen Kural, erkeklerin kadınların da düşünebildiğini anlaması gerektiğini söylüyor.

Erkekler bizi ne zaman anlar bilmiyorum ama bildiğim birşey var ki bu erkekler hep kendilerini üstün zannediyorlar.Ama bilmiyorlar ki onları dünyaya getiren de bir kadın!!!: ): ): ): )