Hayatındaki İnsanları Gerçekten Tanıyor musun?
"Bazıları seni öyle bir şaşırtır ki,
değişerek mi o hale geldiklerini
yoksa aslında hep mi öyle
olduklarını asla anlayamazsın."
"Hayatındaki İnsanları Gerçekten Tanıyor musun?"
Hayatındaki İnsanları Gerçekten Tanıyor musun?
"Bazıları seni öyle bir şaşırtır ki,
değişerek mi o hale geldiklerini
yoksa aslında hep mi öyle
olduklarını asla anlayamazsın."
"Hayatındaki İnsanları Gerçekten Tanıyor musun?"
Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü. Ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır...Hiçbir zaman, hiç kimseyi ciddi anlamda tanıyamazsınız
Bu konuda düşüncelerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz..
zaman zaten tanıtır diye düşünüyorum . iyi yada kötü kimseyi bir anda tanıyamazsınız .bazen beni evet çok şasırtanlarda oluyor yani .==)
Zamanla mı tanıyosun yoksa zamanla değişiyor mu? Bence insanları tanıdığımız zamankinden farklı hareketler yaptığında yadırgamak yerine onu öyle olmaya iten sebeplere bakmayı denemeliyiz, umarım tam olarak ifade edebilmişimdir fikrimi
Çevremizdeki sosyal etkenler, yaşadıklarımız, duygu bağımlılıklarımız, tavırlarımızı belirler. Bazen belli durumlara ve olaylara tepkilerimiz değişiklik gösterebiliyor. O yüzden benimde çoğu kez gerçek yüzünü tanıyamamışım dediğim çok insan oldu. Bazı insanlar varki gerçek yüzünü saklar ve muhabbet ilerledikçe zaman geçtikçe gerçek tavırlarını ortaya koyar. Rabbim hepimizi kötü insanlardan korusun.
Zaman la tabiki tanıyoruz bir yandanda İnsanların söylediği sözler,kurduğu cümleler ; kalplerinde taşıdığı malzemenin kalitesini göster miyor mu ?????
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Bu konuda o kadar yeteneksizim ki her yüze güleni biz dost bildik diye bir şarkı var ya o tam bana göre sanırım hep iyi niyetimden oluyo
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Evet tanıştım hepsiyle.
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Hayatıma çok kişi almam.Hepsini gerçek anlamıyla tanırım :) Sultağğğğğnııımmmın yeri de bir başka bende
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)