300 gr tavuk eti,
2 yemek kaşığı ince bulgur,
2 yemek kaşığı ekmek içi, (yada galeta unu)
1 adet haşlanmış patates,
1 adet yumurta,
1-2 kaşık sıvı yağ,
Tuz,
Karabiber,
Kırmızı tozbiber,
Kimyon,
Kekik.


Tavuk etleri parçalanıp rondoya konulur ve ince olacak şekilde iyice çekilir.Çekilen et ve kalan malzemelerin tümü derin bir kabın içerisine konuşarak iyice yoğurulur.Yoğurulan köfte harcı buzdolabına konularak en az yarım saat dinlendirilir.Dinlenen harçtan parçalar kopartılarak avuç içinde şekillendirilir ve tost makinesine dizilir.Tavuk köftesi arkalı önlü olarak kızarıncaya kadar pişirilir.Tercihe göre yanında patates kızartmasıyla servis edilebilir.