Zei Nickli Üyeden Alıntı evet ta kendisi dans ederken ayağına basmıyım yanlışlıkla da evet deme sonra vdfvf engelleri aşıp kandilde doğmuş olmanda ayrı ironi biliyorsun dimi. Sen sadece bakardın bense heycandan gevezelik eder dururdum.p
OMG Nickli Üyeden Alıntı @Zei Allah vergisi :dd ayrıca @Sofia ve @Zei erkenci değilim tam zamanında başladım, üç güne ancak gelirim hıhı tabi tabi
OMG Nickli Üyeden Alıntı @Zei Allah vergisi :dd ayrıca @Sofia ve @Zei erkenci değilim tam zamanında başladım, üç güne ancak gelirim Hep böyle derler de o durumda tam şeyini çıkarmak gibi klsdfnldknfd
Sofia Nickli Üyeden Alıntı engelleri aşıp kandilde doğmuş olmanda ayrı ironi biliyorsun dimi. Sen sadece bakardın bense heycandan gevezelik eder dururdum.p mübarek bir adamım sanırım neyse ki iyiki doğmuşum napardın sen bensiz
Zei Nickli Üyeden Alıntı hıhı tabi tabi hadi sen kutlamalara ben iş başına nice güzel yıllara eskimeyen dost
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Hep böyle derler de o durumda tam şeyini çıkarmak gibi klsdfnldknfd Bi ara dönücem size efenim detaylıca anlatmak için, zira şu ara çok meşgulüm
Zei Nickli Üyeden Alıntı mübarek bir adamım sanırım neyse ki iyiki doğmuşum napardın sen bensiz Sensiz eksik kalırdım. Senin işinde zor yetiştir büyüt sonra bırak kldfnmkl
OMG Nickli Üyeden Alıntı Bi ara dönücem size efenim detaylıca anlatmak için, zira şu ara çok meşgulüm Peki efenim onun için özel bi yer açalım bu konuda sulandırmak olmaz. fldkfnmkldsfmd
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Peki efenim onun için özel bi yer açalım bu konuda sulandırmak olmaz. fldkfnmkldsfmd Kutlamaları baltalamak yasak çarpılırız @Zei bu :dd
Sofia Nickli Üyeden Alıntı Sensiz eksik kalırdım. Senin işinde zor yetiştir büyüt sonra bırak kldfnmkl toplumsal kazanım..mal oluyorsun işte fenamı
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Forum Kuralları