Kalp uyutma büyüsü..İnsanların duyguları kendilerine sorun olabiliyor.Bu bazı duyguları bir süreliğine yok etmek için veya en azından o duygunun baskınlığını azaltmak için kullanılır..Bizzat bana ait.Çok kez kullandım ve başarıya ulaştım, denenmiş mi diye sormanıza gerek yok..En basit yöntemi ve elde edilmesi kolay malzemelerle olan şeklini anlatıcam size.
Gerekenler..

-Biraz Tuz,
-Yarım Bardak Su

Gece 12:00'dan sonra bunları alıp başlıyoruz..Tuz duyguları su ise duyguyu yok etmek için büyü yoluyla oluşturulan kalbimizin içindeki ortamı temsil ediyor..Tuzu suya yavaş yavaş dökerken şunları tekrar etmelisiniz..
'Bu tuzlar gibi erisin .... duygun Ey ....(Kurbanın adı) ve yok olup gitsin kalbinin en ücra köşelerinden dahi..'
Bunu tuzlar erirken arka arkaya tekrar ediyoruz.Yavaş yavaş..Başka bir şey düşünmeden..Tuzları erirken izliyoruz sonra ay ışığı alan bir yere koyuyoruz.Sabaha kadar ay ışığında bekliyor..Ardından toprağa döküyoruz.Büyüyü yapmak kolay ancak tutturmak için yaptığınız işe inanmalısınız..İnanç yoksa hiç bir büyü tutmaz..
Başarılar..