Zarar getiren bir düşmanı engellemek ve onu karanlık yollarla uzaklaştırmak için yapılır.
Ama bu büyü için öncelikle Ejder kanı ve sedefotu ile yapılan özel bir yağ temin etmelisiniz. (Bu yağı kendiniz yapabilirsiniz)
Buna bir çimdik haşhaş, itüzümü, alıç ve kekik içine biraz da acı şaraptan (bitter şarap) birkaç damla ekleyin.
Bir siyah muma kişinin ismini yazıp, üzerini X ile mühürleyin (üzerine çarpı koyun) ve hazırladığınız bu yağ karışımıyla yağlayarak kutsayın. Sonra dikkatlice aşağıda ki sözleri söyleyin ve karanlık büyüyü serbest bırakıp yollayın;
Gecenin karanlık güçlerini
Toplasın bu siyah mumun alevleri,
Gitsin düşmanıma karanlığın cinleri
Gitsin düşmanıma karanlık sanatın rehberleri
Uzaklaştırsınlar düşmanımın fitnesini
Uzaklaştırsınlar düşmanımın kendisini
Bana zarar veremeyecek eylemleri
Bana zarar veremeyecel düşünceleri
Bana zarar veremeyecek benliği
Size sesleniyorum ey eskinin güçleri
Onu uzaklaştırmanız için
Sizin karanlık kollarınıza veriyorum bana zarar vereni
onu uzaklaştırmanızdır isteğim, duyun dileğimi
Duyun cadının sesini
Duyun yakarışımı karanlığın elleri
Yerine getirin bu cadının dileğini
Ve dileğim irademle gerçek oluyor
bunu onüç kez okuyun ve yağladığınız siyah mumu yakın. Tamamen yansın. Bunu karanlık ayın üç günü (karanlık aydan bir gün önce, karanlıkta ayda ve karanlık aydan bir gün sonra) tekrarlayın.
eski olanlar sizin çağrınızı duyacak ve dileğinizi gerçekleştireceklerdir. Tehlikeli bir büyüdür. Düşmanınızı karanlık güçlerin nasıl uzaklaştıracağı bilinmezdir Ölür mü kalır mı yanar mı araba mı çarpar yoksa paşa paşa kendi mi uzaklaşır bilemem alıntıdır