Bu Peri duası Shide Perisi hayatınıza evinize ve kalbinize çağırmak için kullanılıyor . Duanın dışında aynı Peri'lere çağrı ve Peri Majisi araştırıp uygulamanız gerek .Burda sunacağım Peri Duası , günlük duası olarak ya dab azı ritüellerde çağrı olarak kullanabilirsiniz .Başlangıç için sessiz sakin ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer bulmanız gerek . Başlamadan öncebir peri mumu yakabilirsiniz , Shide Peri'nin enerjisini çekmek için yardımcı olacak . Rahat bir yerde oturun ve ritmik bir şekilde nefes alıp verirken bedeninizi gevşetin . Zihninizi serbest bırakın ,hiç bir düşünce aklınıza takılıp kalmasın . Aklınıza gelen her düşünceyi , olumlu ya da olumsuz , serbest bırakın geldiği gibi gitmesine izin verin . Tamamen gevşeme halinde olduğunuzu hissederken elinize küçük bir çan alıp onu üç kere çalın ve duanızı başlayın . Konuşmaya başlayacağınız vakit Perileri gözünüzde canlandırın , onların spiritüel ışığı etrafınızı sardığını görün . Duayı bir ya da üç kere tekrarlayın ve her bittiğinde küçük çanı yedi kere çalın . Sonra sessizce bekleyin . Periler geldiklerinde farklı bir ruh hali hissedeceksiniz .
....
Sis Ay ışığı bürünmüş ,
Yıldızların arasında seni arıyorum
Peri ışığı – Bana lütfet
Dallardan , dikenlerden ve yaşlı Mürver ağacından
Gölgeleri ören odunsu yaratıklar
Nehir bekçileri , bana gelin
Öte dünyaya esir kalmayın
Peri Ruhları , sizi çağrıyorum !!!
Keskin esen vahşi rüzgarla
Karanlıkta parlıyor sihir spiralleri
Göklerden doğarken ,
Elf kollarınla kucakla beni
Ve benle kal , ben senin insan evladınım !!!

Bilinçli haline dönmeye hazır olduğunuzda çanı üç kere çalın ve derin nefes alarak yaşam mutlak enerjisini soluyun . Özel deneyimlerinizi çalışma defterinize not alın , bu şekilde detayları unutmazsınız .

Alıntı...