@ScorpioN seni sana anlatamam annem iyi varsın saygınla sevginle samimiyetinle yapmacık olmayışınla üst safhalardasın herşey gönlünce olsun AycA_S kızımız ile ömür boyu mutluluklar .d
@ScorpioN seni sana anlatamam annem iyi varsın saygınla sevginle samimiyetinle yapmacık olmayışınla üst safhalardasın herşey gönlünce olsun AycA_S kızımız ile ömür boyu mutluluklar .d
@ScorpioN Keremmmmm o keremmmmm adamin kare koku :)
@ScorpioN iyi ki varsın.Seviliyorsun =)
İRC dünyasında ilk tanıdığım sayılı insanlardan @AycA_S o yüzden seni tanımasamda benin için değerlisin.Mutluluklar, Saygılar
scorpion gözlemledigim kadari ile öncelikle sevmeyi bilen bir sevgiliye benziyor :)
efendi ve insana yardim ihtiyacin varsa ben burdayim hissiyati veren bir durusu var
forumun gözdelerinden VE damat adaylarindan olabilmeyi basarmis kabiliyetleri ile :)))
inanç ve sevgidir insanı ayakta tutan !
Özü sözü bir, herkes tarafından, tarafımca çok sevilen aileden biri 3.abim seviliyorsun abicim
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
aynı zamanda toprağım ve saygın kişiliğe sahit hiç Quaresmaya benzememiş seviliyorsun kardeşim
Simdi ne desem biLemedim... cunku yeterLi geLmicek diye dusunyuOrum.. Ama Adam gibi Adam deniLdiginde akLima tek geLen kisisin... Saygisina .. DostLugu AbiLigi.. KardesLigi... en önemLisi AskinA buyuk Saygi Duyudugum Koca YurekLi Adam... Cok seviLiyOrsun Ama bunu biLiyOrsundur..
adam gibi adam seviliyosun kanka
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)