Tşk ediyorum @Deniz bey :)
Tşk ediyorum @Deniz bey :)
Bu hayattaki amacın nedir ?
Oncelikle terbrikler @BeLLa :) ve sorularimi siraliorum kolay gelsin :)
Hayatta asla unutmam dediğin bir olay var mı ..? Varsa kısaca paylaşırmısın
Giyim tarzın ..?
Nasil erkeklerden hoşlanırsın ..? :)
Sence gerçek mutluluğu yakalamak için fedakarlık etmeli mi ..?
Özlemini duyduğun biri varmı ..?
Bir insani sende özel yapan nedir ..?
Hayatta olmak istediğin yerde misin ..?
Hayat sana en cok neyi öğretti ..?
Daha cok Aklınla mı duygularınla mı hareket edersin ..?
Kendini huzurlu hissetigin ozel bir yer varmi ..?
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Tabi öncelikle ALLAH’ın izniyle sağlıkla sıhhatle benim için kıymetli olan sevdiklerimle huzurlu bir ömür geçirmek, akabinde mesleğimde çok büyümek ve büyük bir işletme açmak:) tşk ediyorum sorunuz için keyifli forumlar diliyorum @The bey.
@BeLLa kolay gelsin tatlım sorum yok hayatında herşey dilediğin gibi olsun mucu mucu .d
@aSk’cım tşk ediyorum güzelim:)) başlıyorum tek tek cvblamaya..
Hayatta asla unutmam dediğin bir olay var mı ..? Varsa kısaca paylaşırmısın : evet var anne ve babamın vefatları .. önür boyu aklıma hem kazınmış olucak.. Annemin sıkıntılı 5 yıl süren bir hastalık evresi oldu.Akciğer kanserinden ve hastanede vefat etti.Ve birgün öncesi ***et guzel ve keyifliydi ben asla ertesi günü öleceğini tahmin dahi etmiyordum çünkü cok iyi duruyordu.Bayram sabahıydı arife gecesi beni eve yollamıştı yarın bayram bak iyiyim eve git dinlen uyu bayram sabahı babanlarla birlikte gelirsin dedi.Ne kadar hayır desemde aşırı ısrarı üzerine gittim gece konuştuk iyiydi sabah uyandık hazrlandık evden çıktığımızda o acı tlfnla yıkıldık.yanında olamamıştım.. bu benim hayatımdaki ilk ve son pişmanlığım olarak kalıcak.. aradan 2 yıl gectı ve babam yüksek tansiyon hastasıydı.Annemden sonra kendını cok kapamıştı.haliyle hastalığı dahada arttı.vefatı gece evde yanımda oldu.Bilincini kaybettiği anda gözünden bir damla yaş aktı işte o yaş hayatım boyunca unıtamayacagım acı bir çaresizlik oldu...
Giyim tarzın ..? Genelde sporla klasiği kombinlerim.işim gereği cok aşırı spor olamıyorum ama fazla klasık tarzda sevmiyorum.Hafta içi şık hafta sonu spontane takıldgım olıyor:)
Nasil erkeklerden hoşlanırsın ..? :) karakterli sözünün eri herseye rağmen sevdiğini sahiplenebilecek yüreğe sahip olan merhametli Allah korkusu olanlardan hoşlanırım.
Sence gerçek mutluluğu yakalamak için fedakarlık etmeli mi ..? Fazla fedakarlık karşısında kişi bazen nankör yada bencilleşebiliyor o yüzden bence hersey az az ve öz olmalı..Kişiye hakettiği değer verılmeli ne eksik ne fazla ...
Özlemini duyduğun biri varmı? : evet yer yer bazen oluyor ve çoğunluklada anne babam ...
Bir insani sende özel yapan nedir ..? Bana gösterdiği saygı ve anlayıştır.Bunlar olursa sevgi ve aşk kaçınılmazdır zaten..
Hayatta olmak istediğin yerde misin ..?Şükür etmek gerekli elbetteki herkezın idealleri istekleri ve hayalleri vardır.Benımde olmak istediğim konumlar var tabi.Şimdilik bunun için çalışıyor ve yaradandan diliyorum istemek başarmanın yarısıymış hadi inş diyorum..:)
Hayat sana en cok neyi öğretti ..? Hayat bana insanları kendim gibi görmemem gerektiğini öğretti,yapılan haksızlıklar karşısında sabırla beklememi fevri olursam zararlı olacagımı sukütla hareket etmeyi öğretti ..
Daha cok Aklınla mı duygularınla mı hareket edersin ..? Yengec burcu birinin mantığıyla hareket etmesı cidden çok zordur.Bizi sürekli yöneten duygularımız oluyor.Bu sebeble bu cvb duygularımla demek daha doğru :))
Kendini huzurlu hissetigin ozel bir yer varmı..? : kendimi huzurlu hissettiğim tek yer seccadedeki Allah’ın huzuru..
[/QUOTE]
Canım cok cok tşk ediyorum kocaman öpüyorum seni :* iyi forumlar diliyorum
@AşKo inş canım benim hepimizin dilediği ve arzu ettiği gibi olsun.Bende kocaman öpüyorum:** iyi forumlar diliyorum.
@BeLLa'mm cok cok tsk ederim icten cevaplarindan dolayi ve hersey gonlunce olsun insALLAH
Annénin ve baba'nin mekanlarida cennet olsun ALLAH rahmet eylesin topraklari bol olsun sana bu aci'yi tekrar hatirlatim icin uzgunum
hayatinda hersey diledigin gibi olur insALLAH. Seni kocaman opuorum
Konu aylecA tarafından (05.Ocak.2018 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir.
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)