Seven Sevdiğini Bu Soğuk Kış Günlerinde Sarıp Sarmalasın :$
Seven Sevdiğini Bu Soğuk Kış Günlerinde Sarıp Sarmalasın :$
Hayatıma Öyle Bir insan Gelsin Ki , Olmadığı Her Güne Değsin :$
Biz Kimsenin En Sevdiği Olamadık ;)
"Sabır yorulur mu hiç? Yorulduğumu hissediyorum."
"İnsanlar kötü olsa da, ben iyi olurum" de kendine. Bırak insanlar seni kötü değil, kaybettikleri için pişmanlıkla hatırlasın.
"Arkadaşım çok, dostum az olsun" de kendine. Bırak 2 dostun olsun ama o iki kişi, senin kendinden parçan, ne olursa olsun orda olacaklarını bildiğin iki ayrı dünyan olsun.
"Çok sevmiştim" de kendine. Çok sevmiş olduğun biri olsun. İçince ağladığın. Rezil olmuş olduğun bir sevdiğin olsun! Çok sevmenin, sevdikçe rezilleşmenin güzelliğini yaşat kendine. Duygularınla barış, şükret kalbine girdikleri için. Birini sevebilmiş olmanın huzurunu tat. Bırak onu unutmayı, her gün hatırla hatta. Güzel hatırladıkça, tekrar birini sevmeye bahanen olsun. Başkasını da öyle seveceksin çünkü!
Geç aynanın karşısına, "Bugün de çok güzelim!" de kendine. Herkesten önce, kendin sana en büyük dostun olsun. Aynaya bakınca, sevindiğin bir gülümsemen olsun. Unutma, sen kendini sevdikçe başkası seni daha kolay sevecek.
"Onlar inanmasın, ben yapacağım" de kendine. Bir hayalin olsun, en imkansızından. Her gece kur onu. O hayal seni insanlara değil, hayata bağlasın.
"Bu filmi yaşayacağım" de kendine. Bir sahne seç bir filmden. En güzelinden değil, en istediğinden olsun. Zihninde her gün seyret onu. O sahne, hayalin değil, zamanla yaşayacağın gerçeğin olsun.
& son olarak...
Seni kötülük yapmaya zorlasalar da, kötülüğü kendinden uzak tuttuğun bir kalbin olsun.
Çünkü unutma ki, kötülük kalbinden ne kadar uzak kalırsa, iyi olanlar sana o kadar yakınlaşır.
Kendinden Başka Bir Sesi Duymayan Birini Sevme.Çünkü O Ne Hatasını Görür,Ne De Yanlışını.Ziyan Olursun
Saçınızın ucu kırılsa,
Kendine dert edecek adamları sevin.
Merhamet,bir adama yakışan en güzel şeydir :)
Gücüme giden çok şey oldu da
Anlatacak KİMSEm olmadı !
Seni Sevmek , Sevmenin Ötesinde Bi'şey...
'' Dünya başına yıkılır sandığın şeylerin canını eskisi kadar yakmadığını farkettiğin an kendinle kucaklaşıyorsun. ''
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)