Ne kadar küçük şeylere ağlardık..
Bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek..
Şimdi büyüdük
Çok büyük olaylar bile ağlatamıyor bizleri..
Ölümler , iflaslar , savaşlar..
Şimdi daha mı güçlüyüz?
Yoksa daha mı alışkın?
Hayatı öğrenmek alışmak mı acaba?
Seni mutlu etmeliyim
Tekrar tekrar sevmeliyim
Verdik bir söz dönmeyelim
Bir tebessümle bak yüzüme :)
iyi adamlar yalnızlıktan ölüyorlar
iyi kadınlarsa kötü adamların balkonundan gök yüzüne bakarken
"ben her gece ölen kadınlardanım" demişti kadın..
Sözün sahibi : @Lukasz
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Ne de güzel demiş şair; tutsak kaldığın yer sevdiğin kişinin kalbiyse özgürlüğün canı cehenneme!
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata. Varsın yara içinde kalsın dizlerim; yüreğim kadar acımaz nasıl olsa.
Öğrendik ki, iki şey asla terk etmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğeri kalbindeki yara.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni.
Tenine dokunabilmek mi? Hâşâ! Gözüm, göz menziline girsin yeter. Hadi düş düşlerime; tutmayana aşk olsun.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)