insan kanı içen vampir seri katiller, katil olmaları onların genelde küçükken yaşadıkları kişilik bozukluklarından kaynaklı. Bu bölümde kan içen katilleri ele aldık.Berbat bir aile yapısı içerisinde büyüdü. Ayyaş babası bütün çocuklarının önünde annesine ve kızına tecavüz etmişti. Peter de babasının izinden gidiyordu. Peter de kız kardeşleriyle ilişkiye girmeye başlamıştı. Fakat onu daha da çok heyecanlandıran hayvanlarla ilişkiye girmek ve onlara işkence etmekti. Başıboş köpekleri toplayan komşusu ona hayvanlara eziyet çektirmeyi ve bastürbasyon yapmayı öğretmişti. Bir çok hayvanla ilişkiye girdi ve en büyük zevki ilişki sırasında hayvanları bıçaklayarak öldürmekti. Daha 9 yaşındayken kuğuların kafalarını kesip kanını içerdi. İlk kurbanı ( 5 yaşında öldürdüğü 2 arkadaşı dışında) 8 yaşında bir kız çocuğuydu. Kız bir çok yerinden bıçaklanmıştı ve tecavüze uğramıştı. Bunun dışında kız bölüm bölüm yakılmıştı. Bu cinayetle birlikte Peter Kurten'in seri cinayetleri başlamış oldu. 40 dan fazla suç işlemişti. Son kurbanına tecavüz etmiş fakat kaçmasına izin vermişti. Bu olayın duyulmasından sonra kadın polise detayları anlattı ve Peter evinde yakalandı. Bu katilin belirgin özellikleri tecavüz etmek, kurbanın boğazını kesmek, ceset yakmaktı. Cinayetlerinde genellikle bir makas veya bıçak yardımıyla kurbanlarının boğazlarını kesiyor, kafataslarını parçalıyor ve kanlarını emiyordu. 1931 yılında Giyotin ile idam edildi. Son arzusu kendi kafası kesilirkenki kansesini duymaktı… Kendisini sorgulayan psikiyatriste şu sözleri söylemişti: “Pişman değilim. Yaptığım bütün işler beni utandırsa da, size anlatmalıyım. Geriye dönüp baktığımda bütün detaylar hiç de kötü, can sıkıcı değildi. Aksine bundan hoşlanıyordum.“ Kontes Erzsébet Báthory Kanlı Kontes olarak bilinmektedir. 40 yaşına geldiğinde, yaşlanıp güzelliğini kaybedeceği telaşına düşen "Kanlı Kontes", bir gün hizmetkarı olan genç bir kızın saçlarını tararken canını acıtması üzerine ona öyle bir tokat atmıştır ki, genç kızın yüzünden düşen bir damla kan Kontes'in ellerine dökülmüştür. Kontes bu kanla, kızın gençliğini ve güzelliğini aldığını zannetmiş ve uşağına emir vererek kızın bütün kanını bir küvete doldurtup "kan banyosu" yapmıştır. Sonrasında iyice yoldan çıkan Kontes, 612 bakire kızı kaçırtıp, bu kızlara tepesinden asılı bir kafeste, işkence çektirmiş; kafesten akan kanlarla ise duş almıştır. Richard Chase Sacramento’nun Vampir Katili Daha önceleri kendine tavşan kanı enjekte etmeye çalışmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Deliler hastanesine yatırıldı. Odasının penceresine konan kuşları öldürüp kanını içtiği anlaşıldı. Hastane personeli ona dracula adını takmıştı. Doktorlar kendisine Şizofren tanısı koydu. Bu durumunun ilaçlarla kontrol altına alındığı düşünüldü. Annesinin gözaltında olması kaydı ile evine gönderildi. Hastaneden çıktıktan sonra ilaçları kullanmamaya başladı. Kanının toza dönüştüğüne ve bir nazi suç sendikasının liseden beri onu kovaladığına, onu zehirlemesi için annesine para verdiklerine inanıyordu. Tracey Wigginton Lezbiyen Seri Katil Bu kadın sevgilisi ve iki kız arkadaşıyla sevişme vaadiyle kandırdığı bir adamı 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Sonrasında ise kanını içti. Bu kadının katı yemek yemediği kasaptan inek ve domuz kanı alıp içtiğini de itiraf etti. Bir çok kez şartlı tahliye başvurusu yaptı. En sonunda 11 Ocak 2012 de serbest bırakıldı.Bilgi kasam kanalımda, dünyanın en ilginç bilgileri, enteresan, tuhaf, sıra dışı, akıl almaz konuları ve en önemlisi kaliteli görüntülü videolar ile buradayım. Seslendirmeleri kendim yapıyorum. Profesyonel değilim tabi ki. Fakat kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum.