Bu videoda tüm zamanların en çok seyredilen Türk filmlerini listeledim. Bu rakamlar 1989 yılından bugüne kadar olan zaman dilimini kapsıyor. Ne yazık ki sinema sektöründe 1989 öncesine ait sağlıklı istatistikler bulunmuyor. Sondan başlayıp en çok izlenen filme doğru ilerliyoruz. Tüm zamanların en çok seyredilen Türk filmleri listesinin onuncu sırasında Babam Ve Oğlum var. Vizyon tarihi 2005. Bu filmi tam 3 milyon 839 bin kişi izledi. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Çetin Tekindor ve Hümeyra'nın oynadığı filmin yönetmeni Çağan Irmak. Listemizin dokuzuncu sırasında CM101MMXI Fundamentals var. Bu aslında bir sinema filmi değil, Cem Yılmaz'ın stendap gösterisi. Ama sinemada gösterime girdiği için tabii listemizde yer vermek zorundayız. Cem Yılmaz'ı 3 milyon 842 bin biletli seyirci izledi. Sekizinci sıradaki filmimiz, Eyvah Eyvah İki. Ata Demirer ile Demet Akbağ'ın başrollerde oynadığı filmin seyirci sayısı 3 milyon 948 bin. Filmin yönetmeni Hakan Algül. Gösterim tarihi 2011. En çok izlenen filmler listesinin yedinci sırasında yine Cem Yılmaz var. Filmimiz: GORA. 2004 yılında gösterime giren filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak. GORA'yı 4 milyon kişi izledi. Listemizin altıncı sırasında fenomen bir dizinin filmi var: Kurtlar Vadisi Irak. Filmi 4 milyon 256 bin kişi izledi. 2006 yılında vizyona giren filmin başrolünde elbette Polat Alemdar rolüyle Necati Şaşmaz var. Yönetmen ise Serdar Akar. Tüm zamanların en çok seyredilen Türk filmleri listesinin beşinci sırasında Recep İvedik var. Serinin ilk filmini 4 milyon 301 bin kişi izledi. Başrolünde Şahan Gökbakar'ın oynadığı filmin yönetmeni Şahan'ın kardeşi Togan Gökbakar. Vizyon tarihi 2008. Listenin dördüncü sırasında yine Recep İvedik var. Fakat bu seferki Recep İvedik 2. Başrolde elbette Şahan Gökbakar oynuyor. Yönetmen de yine Togan Gökbakar. Gösterim tarihi 2009. Filmi 4 milyon 333 bin kişi izledi. Ve geldik Türk sinemasının en çok seyredilen ilk 3 filmine. Üçüncü sırada büyük bütçeli bir film var: Fetih 1453. Seyirci sayısı 6 milyon 572 bin kişi. 2012 yapımı olan filmin başrollerinde Devrim Evin, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest var. Yönetmen Faruk Aksoy. Listemizin ikinci sırasındaki 2013 yapımı bir film var: Düğün Dernek. Başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oynadığı filmi 6 milyon 959 bin biletli seyirci izledi. Yönetmen Selçuk Aydemir. En çok seyredilen Türk filmi hangisi dersiniz? Yine tanıdık bir isim: Recep İvedik 4. Şahan Gökbakar'ın bu kez oyunculuğun yanında yapımcı da olduğu filmi tam 7 milyon 217 bin kişi izledi. Biliyorsunuz, bu filmde ben de Halil İbrahim rolüyle yer aldım. Ohadiyorum kanalında ilginç, eğlenceli, bazen de garip deneyler yapıyoruz ve bunları video haline getirip yayınlıyoruz. Deneyler dışında, oha diyeceğiniz enteresan, komik, tuhaf bilgiler veren videolar da hazırlıyoruz.