Merhaba Arkadaşlar. Bir süredir aranızda Akhenaton nicki ile oldum. Bu zaman içerisinde bir çoğunuzu iyi kötü tanıma fırsatı buldum. Farklı bir nickle gelme sebebim ise bir çekinceden yada özel bir nedeni yoktu. Sadece kişileri yeni bir yüz ile daha iyi tanıma imkanı bulacağımı düşündüm. Bazı üyeler zaten benim kim olduğumu biliyordunuz. Bir çoğunuz ile gerek mesaj gerekse forum oyumları bölümünde kısa süre içerisinde iletişim kurma imkanı bulduk. @Erva değerli bir arkadaşımdır. Bana ihtiyaç duyduğu süre içerisinde her daim yanında olacağımı belirtiyorum. Kendimi anlatmaya gerek duymuyorum. Bilen arkadaşlarımız oldukça hayli fazla. Sizlerle birlikte olacağımız süre içerisinde Türkiye Forumları’nı bir çıta yukarıya taşımak için gerekli adımlarımızı atacağız. Hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımızı ümit ediyorum. Bazılarınız şaşkınlık yaşadığının farkındayım. Forumda bulunduğum süre içerisinde sizlerin iyisiyle kötüsüyle tanıma fırsatı bulduğum için ayrı mutluyum. Forumda olan geçmişi kendi adıma geçişim ile geride bırakıyorum. Özür mahiyetinde geçmiş ile alakalı mesaj atmamanızı rica ediyorum. Her biriniz benim için gözümde eşit olarak yalaştığım Turkiye Forumları’nın değerli üyelerisiniz. Hepinize keyifli forumlar diliyorum. Saygılarımla.