Her ülkede çeşitli garip yasaklar var. Örneğin Suudi Arabistan'da bir kadin kocasina kahve yapmazsa bu bosanma nedeni imiş. Peki diğer ülkelerde ne gibi yasaklar var. Bizde sadece kapalı alanlarda sigara içme yasağı mevcut.

Singapur - Sokakta çiklet çiğnenmesi para ya da hapis cezasıyla sonuçlanır. - Tiyatro ve sinemalarda arkadakilerin dikkatini dagitacak sekilde sapka giymek yasaktir. - Eğer üç kez sokağa çöp atarken yakalanırsanız, üzerinde "Ben çevremi kirletiyorum." yazısı bulunan bir önlükle, Pazar günleri sokakları temizlemek zorundasınız. Ve bu, yerel basın tarafından duyurulur. Tayland - Eğer iç çamaşırı giymiyorsanız, evden dışarı çıkmanız yasalarla yasaklanmıştır. - Eğer sokağa çiğnenmiş bir sakız atarsanız, 600 dolarlık para cezası alırsınız. - Eğer cezayı ödemeyi reddederseniz, hapse girersiniz. - Kimse Tayland parasının üzerine basamaz. Avustralya - Çocukların sigara satın alması yasaktır ama sigara içmeleri yasak değildir. - Boş bir otomobilde araba anahtarı bırakmak kanunen yasaklanmıştır. - Siyah giysiler, keçe ayakkabılar giyip, yüzünüze siyah renk ayakkabı boyası sürerek sokaklarda gezmeniz yasaktır. - Nedeniyse, bunun, kedi hırsızlarının kullandığı bir metod olması. Meksika Guadalajara Bölgesi - Guadalajara şehrinde kamu görevlisi olarak çalışan kadınların, çalışma saatleri içinde, mini etek ya da herhangi başka bir "provokatif" giysi giymeleri yasaktır. - Halka açık alanlarda, yüksek sesle küfredilmesi yasalara aykırıdır. Kore - Trafik polisleri, sürücülerden aldıkları bütün rüşvetleri rapor etmek zorundalar. ABD - North Carolina'da yürürken aksırmak yasaktır! Cezası 100 Dolar! - Pennsylvania'da banyoda şarkı söylemek yasaklanmıştır! - Utah'da Koca karisinin işlediği her türlü suçun sorumluluğundadır. - Washington'da lolipop yemek yasaktır. - Seattle`da uzunlugu 150 cm`den uzun tufek tasinamaz. DİĞER ÜLKELER - Arabasinin altinda birinin bulundugunu gören sürücünün otomobilini çalistirmasi yasaktir.(Danimarka) - Demiryolunda öpüsmek yasaktir. (Fransa) - Domuzlara ''Napolyon'' isminin verilmesi yasaktir. (Fransa) - Yagmur yagarken çimler sulanamaz. (Kanada) - Agaca tirmanmak yasaktir. (Kanada-Oshawa) - Kadinlarin toplu tasim araçlarinda çikolata yemesi yasaktir. (Ingiltere) - Etek giyen erkekler tutuklanir. (Italya) Bilgi kasam kanalımda, dünyanın en ilginç bilgileri, enteresan, tuhaf, sıra dışı, akıl almaz konuları ve en önemlisi kaliteli görüntülü videolar ile buradayım. Seslendirmeleri kendim yapıyorum. Profesyonel değilim tabi ki. Fakat kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum.