Dünyanın En İlginç Videolarını hazırlayan topluluğa hoşgeldiniz. Araştırmayı seviyormusunuz. Evet ben seviyorum ve sizler için dünyada ne olup bittiğini araştırıyorum ve sizinle bunları Youtube kanalım olan Dünyanın Enleri ? Paylaşıyorum. Teşekkür Ederiz..

Hızır acil dede.Çoğumuz onu, melek yada, tövbe estefurullah, allah sanardık ama çocukluk aklı, olacak böyleş şeyler.Bazen efsane replikleri, bazende efsane söyleyişleri hepimizi derinden etkilemiştir.Bazen matrix bazende adeta bir hulk olmuştur.Bazende rakı sofrasında oturup bira içmiştir.Ama gerçektende efsane oyunculuğuyla zamanında bizi oldukça derinden etkilemiştir. Zaman geldi geçti, gün birsonrakinin üstüne, takvim ise bir sonraki sayfanın biçimine girdi. Peki Beşinci Boyut HIZIR DEDE Şimdi NE HALDE ! Hiç merak ettinizmi. Gerçek ismi Doğan Turan 21 Kasım 1943 İzmir Doğumlu 73 yaşındaki bir dedemizdir kendisi. 16 ADET KARŞISIK DİZİ İLE FİLMLERDE OYNAMIŞTIR. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Genelde dini içerikli yapımlarda yer aldı, masumiyet'te, gece gündüz yeşilçam filmi seyreden otelci mehmet rolüyle bilinir. beşinci boyut adlı tv dizisinin hızır alesseamı oldu. Ah gözleri her daim sürmeli , nurlu dededemiz bizim. Peki 15 temmuz darbe gecesinden sonra nur yüzlü dedimize ne oldu. Dede öldü Bildiğiniz üzeri kanal resmi olarak kapatıldı,Feto ve yanlıları ise bir bir tutuklandı peki nur yüzlü hızır acil dedemizde fetoyla alakası varmıydı bu konuda derin araştırmalar yaptık elhamdurullah bende müslümanım her müslümanında fetocu olucak hali yok diyebiliriz. Yaptığımız araştırmalarda fetodan uzak olan bir oyuncu amcamız olduğunu tespit ettik. En son 2012 yılında 25. Kare Üç Kafadar adadaki adamı oynamış. Hatta hatta üstatların dizi olan muhteşem yüzyılda şehülislam olarak rol almıştır. Doğan amcamıcın sicili o kadar temizdirdi internette bir tek haberine bile rasgelemssiniz.Zaten yaş 73 bu saatten sonra ne yapmasını bekliyebilirizki.Aldığımız haberlere göre şu aralar üzerinde yoğunlaştıgı kitapları var ve onları bitirmek için uğraşıyor.Hala bir rol gelse herhangi bir dizide yada filmde oynarmısın diye sorduğumuzda İzmirin efesinden keskin bir cevapla neden olmasın sözünü alıyoruz. Şu aralar artık kendi şehri olan izmirde ve giresunda hatını devam ettiriyor. Şu aralar birde Giresun Belediye Şehir Tiyatroları genel sanat yönetmeniliğini üstlenmiş durumda. Ve sadece şimdiki sıkıntısı şöyle Kentimizde üzülerek söylüyorum ki çök önemli büyük bir “TİYATRO SALONU BİNASI – KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI YOKSUNLUĞU SORUNU”var. Giresundaki ve kent dışından gelen tüm etkinlikler için salonumuz mecburen tahsis edilmekte, biz kendi oyunlarımızın provalarmızı yapamaz ve hatta oyunlarımız gününde oynayamaz durumda çok kalıyoruz. ÜZGÜNÜZ… Diyor. Ama genel olarak Hayatındanda oldukça mutlu.