Bugün yeni bir gün ve hazırlanmak, harika bir güne adım atmak için şimdi mükemmel zaman. Sadece birkaç basit adımda nasıl tıraş olacağınızı öğrenebilirsiniz.

Bazı şeyleri gereğinden fazla düşünmemek en iyisidir. Tıraş da bunlardan biri.
Kolay, neredeyse her gün yaptığımız bir iş olsa da, bir şekilde sonsuz tartışmaların kapısını aralayan bir konu. O nedenle erkekler adına biraz zihinsel ağırlık kaldırma çalıştık ve 5 adım ile karşınızdayız. Tartışma kaldırmayacak kadar kolay.

1. Yüzünüzü yıkayın.
3 dakikaya kadar süreyle ılık su kullanarak ölü ciltten arının – iğrenç – ve kesik ve takılmalardan kaçının – iyi.

2. Jeli tercih edin..Tıraş jeli tıraş makinesine bağlı yanmayı önlemeye yardımcı olur. Cildiniz hassas ise bir dakika bekletin ve emilmesini sağlayın..

3. Çok bıçaklı bir tıraş makinesi kullanın.
YTıraş sonucunuz pürüzsüz ve inanılmaz derecede sinekkaydı olacak. İlk bıçak sadece kılları kesmekle kalmaz, aynı zamanda onu kaldırarak ciltten de ayırır; sonraki bıçak adım adım daha yakın keser, daha az darbe ile, daha az tahriş ve daha iyi bir sinekkaydı tıraş sağlar. İpucu: eğer bıçak cildinizde çekilmeye yol açıyor gibi görülüyor ise bıçakları değiştirme zamanı gelmiştir..

4.Fazla bastırmayın.

İyi bir tıraş makinesi işinizi eksiksiz olarak görür. Üstün kalitedeki bir tıraş makinesi kullanıyor olduğunuzda kılların kesildiğini hissetmemek normaldir. Tıraş ederken daima akış yönünde ilerleyin-- amacınız ultra pürüzsüz bir tıraş ise sonunda Akış Yönünün Tersine İlerlemeniz daima mümkündür.

5. Sağlam bir bitiriş yapın
Soğuk suyla durulayarak gözeneklerinizi açın, ardından nemlendirici after shave ile cildinizi serinletin. Kendinizi harika hissedecek ve daha da güzel kokacaksınız.

Hepsi bu. Beş adım, okuması bir dakikadan kısa sürdü.

Başka bir seçenek olarak, daha ince noktalarda ustalık kazanmak isterseniz YouTube oynatma listemize göz atabilirsiniz.