Şurada uyuyabilir miyim @VLaD
Şurada uyuyabilir miyim @VLaD
.
Canım çok şey anlatmak istiyor ama yorgunum. Beynim yorgun, bedenim yorgun, bunca şeyi affeden kalbim bile yorgun artık. Heveslerim yorgun, iyimserliğim yorgun, konuşarak anlaşmaya olan inancım bile yorgun. Benden geriye mecalsiz bir şey kaldı sadece. Çok yorgunum.
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
“yaşam gezinen bir gölgeden ibaret zavallı bir komedyen, bağıra çağıra saatini doldurur sahnede ve bir daha duyulmaz olur sesi, bir ahmağın anlattığı masaldır bu, avazı çıktığınca hiddetli ve hiç bir anlamı olmayan”
Artık eskisi gibi değilim. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Çok yavaşladım. Hayır, hayır frene bastığım için değil! Varmak istediğim yerlere asla zamanında varamayacağım için…
Yollar çok şey öğretir, çok şey verir, çok şey de alır. Benim yaptığım bir denge tutmaktı yolda. Kazanç ve kaybı dengede tutmak.Aslında kendimi avutuyorum. Öyle gözüküyor değil mi? Kesinlikle!
Şimdi öyle bir yerdeyim ki… Sahi ben neredeyim? Aşinayım buraya ama değilim de. Dahasına yetebilecek miyim? Yetemem! Doydum! Tokum, yiyemem.
Hiç bahsetmediğim bazı konular var aslında.Gökyüzüm karanlık benim gündüzlerime Güneş doğmaz asla..
Ruhum kötülüklerinden arınıp saf sevgiye henüz layık olamadı.Pişmanlığım ise şiddetli bir deprem ..
Yerle bir olmuş hayatların yeni başlangıçlara olmayan inancı kadar çaresiz ve umutsuzluk abidesiyim.Fırtına kadarda şiddetli içimdeki bu değerini bilemediklerim.
Ve zaman elimden daha fazla şey alabilmek uğruna yarışıyor benimle…
Ben huzurla devam etmek istiyorum. Yani huzur dediysem her şeyin mükemmel gittiği bir hayattan bahsetmiyorum. Suistimal edilmediğim, korkmadan sırtımı yaslayabildiğim insanlarla, kim daha çok çabaladı yarışı olmadan, anladığım, anlaşıldığım taktiksiz sade bir hayat istiyorum.
Olmaz deme olur
Hayatımı her an her anlamıyla değiştirebilirim. Beni mutsuz eden herkes ile konuşmayı kesebilirim veya hiç sevmediğim insanlar ile çok sıkı dost olabilirim. İstediğim birisi ile sarılabilir, boynuna yaslanabilirim. Saçlarımı dibine kadar kestirebilirim ya da deli gibi yemek yiyip kilo alabilirim. Hiçbir şey beni durduramaz fakat bütün dünya benim elimde olmasına rağmen ben hiçbir şey yapmıyorum ...
Uykum geldi burada...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)