iSaBeL Nickli Üyeden Alıntı dun sadece bi saat uyudum. tum gun uyurgezer gezdim. al bu saat oldum cin gibiyim... deliricem! Uykunu duzene koymalisin :dd Erken uyumaya alistir bunyeni
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Uykunu duzene koymalisin :dd Erken uyumaya alistir bunyeni mecbur alisir ins... bi kac gun birer saat gitsem tamam ben hastalik olurum :P uzulun benim icin acilden fota atarim:P
Kuzeydeki Buzullarin Kotu Cadisi
iSaBeL Nickli Üyeden Alıntı mecbur alisir ins... bi kac gun birer saat gitsem tamam ben hastalik olurum :P uzulun benim icin acilden fota atarim:P Birer saat gidince mi hastanelik olacaksin :dddd
ay sen simdiden vefat ((: Bahar Nickli Üyeden Alıntı Birer saat gidince mi hastanelik olacaksin :dddd
Benn nicun :dd
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Benn nicun :dd konuyu anladin ama YANLIS anladin onuncunnn sjakldnasjkd
iSaBeL Nickli Üyeden Alıntı konuyu anladin ama YANLIS anladin onuncunnn sjakldnasjkd Gece 12 den sonra beynim yaniyo demek ki :d
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Gece 12 den sonra beynim yaniyo demek ki :d yanan beynin olsun cicegim , aha su benim cigerim yandi ona care yok ):
iSaBeL Nickli Üyeden Alıntı yanan beynin olsun cicegim , aha su benim cigerim yandi ona care yok ): Nasil yakabilirler senin minnos cigerini :/
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Nasil yakabilirler senin minnos cigerini :/ kiz o neydi meggg e yazdigin ahhaha yeminle ben tirstim krissss djkasbdjka
Şu anda 177 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 177 misafir)
Forum Kuralları