Bahar Nickli Üyeden Alıntı En iyisi ben halimden memnnunum yalanına kendimi inandırmam ;d sdkjhsdjsh ya hayir ole bisi degill.. koptum ya skjdbsjd krisssss
Kuzeydeki Buzullarin Kotu Cadisi
iSaBeL Nickli Üyeden Alıntı sdkjhsdjsh ya hayir ole bisi degill.. koptum ya skjdbsjd krisssss Benimkisi daha mantıklı :D
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Benimkisi daha mantıklı :D tamam ama valla ole degil ahhaha sakjdbsdj sinirlerim bozuldu... guya bunu dinleyince beyin odaklaniyormus zayiflamaya...
iSaBeL Nickli Üyeden Alıntı tamam ama valla ole degil ahhaha sakjdbsdj sinirlerim bozuldu... guya bunu dinleyince beyin odaklaniyormus zayiflamaya... Ben pizzaları,pideleri,iskenderleri,yaş pastaları yemeye devam ettikce mi :DDDDDDDDDDD
Banada gonderin pide doner kebab pizza kek corek borek :))
Ve görüyorsun ki.... Alnımıza yazılanla.... Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
aSk Nickli Üyeden Alıntı Banada gonderin pide doner kebab pizza kek corek borek :)) Gel sen bana, ben seni beslerim :D
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Ben pizzaları,pideleri,iskenderleri,yaş pastaları yemeye devam ettikce mi :DDDDDDDDDDD ay cok kotu bi siralama suan :/ yazin giyecegimiz bikini mayo vs yalan olun , yemeyin tutun bogazinizi ):
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)
Forum Kuralları