Özellikle suya verdiği renkle huzur bulduğum yeşil olurdu.
Kafanı dağıtmak istediğinde kalabalığı mı tercih edersin, sessizliği mi?
Özellikle suya verdiği renkle huzur bulduğum yeşil olurdu.
Kafanı dağıtmak istediğinde kalabalığı mı tercih edersin, sessizliği mi?
Etrafımda kalabalık oluşturacak kişilere bağlı biraz. Genelde sessizliği tercih ederim. Ama o sessizliği de kısa bir süre sonra insanın iç sesi bozuyor. Ve ben de iç sesimi susturmak için nadiren de olsa bira şişelerini tıngırdatabilirim
Seni etkileyen ve tutumunu belirleyen karşındaki insanın dış görünüşü müdür, davranışları, zekası, duyguları mıdır?
Davranışları ve konuşma tarzı. Daha sonra duygu ve düşüncelerini ifade etme biçimi zekasını az çok belli eder zaten. Hepsi tek başına yeterli değil maalesef :)
Duygularınla mı hareket edersin, mantığınla mı?
Duygularım daha ağır basar. Ama üzüldüğümü ve zarar gördüğümü hissettiğim anda mantık devreye girer. Minnoş duygularımı suistimal etmeye çalışan zihniyetlere karşı gardımı alırım. Özetle patisini yalayıp kuyruğunu sallayan minik bir kediyken yeri geldiğinde pençelerini keskinleştiren bir aslana dönüşebilirim. Piuuuv, nasıl betimledim ama, kahretsin
RomantikPepe denilince aklına gelen ilk şey nedir?
RomantikPepe denilince aklına gelen ilk şey nedir? ßırnımı ye :) Sevmediğin yönlerin
Fazla detaycı olmam.
Tatil tercihin nedir?
Öncelikle Turkiye, sonra Estonya!
Disaridaki satilan yiyeceklere guveniyormusun? Restorant , fast food guvenli mi ?
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Guvenli olmasa da ben yiyorum
Kindar misin ?
Hayir Disarda Yemem.. IcecekLerde Sudur onada guvenim var...
Kendini kotu hissetiginde iyi oLmak icin ne yaparsin.. ?
Hayir .Kizarim ama kin tutmam!
Yorgun oldugunda asabilesirmisin? Genelde mi?
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)