Dürüstüm.
Yalan zekâ dürüstlük cesaret işi diyorlar katılıyor musun?
Dürüstüm.
Yalan zekâ dürüstlük cesaret işi diyorlar katılıyor musun?
Sanırım yalan kelimesinden sonra birde virgül işareti var...Yalan'ın ne maksatla kullanıldığı önemlidir iki kişiyi barıştırmak içinse evet harikulade birşey ama öbür türlü bence iğrenç ve kötü bir durum...o yalan açığa çıktığında hangisi ortada kalır cesaret mi, akıl mı, dürüstlük mü, ya da rezillik mi? :) siz karar verin
İnanç ile ilgili problemlerin var mı?
.
Dini anlamda ise hayır, birine inanma manasında ise evet sıkıntılı biraz.
Kuran okur musun?
Evet kur'an okudum ama çok uzun zamandır okumadım ve unuttum diyebilirim
Oruç tutar mısın?
.
Evet
Bir memleket neden çöker?
Bu çok uzun anlatayım mı bilemedim @Hesna Suriye ve Iraktan başlayayım onlar çöktükleri için...Para kaynağı kaybolur... elindeki değerli madenleri ve fosilleri işleyecek gücün olmaz bir tık bağımlı olursun dışarıya 100 liralık elbiseyi satarsın 10 liraya...Bilimde ve teknokaynakta yeterli gücün çok altında kalmak...
Ülkedeki döviz rezervini dışa bağımlı hale getirmek ÖRN: Şu an Amerika FON'LARINI çekince doların fırlaması gibi...Komşularınla kötü geçinmek, Etrafımızda iyi kalan tek ülke Rusya onlarında en önemli adamlarından biri Türkiye'de FETÖ tarafından öldürüldü...Artık ne kadar iyiyse aramız :) Bu çöktürmez ama çöküşün zeminini çok iyi hazırlar.
Ülkemizin ekonomik durumu nasıl sence?
.
Oyum sana. :dd
- Benim için şaibeli bir durum.
Sessizliği kaybetmemek için mi konuşmamayı istiyoruz?
Bende öyle bir durum söz konusu değil, sadece şu var sevdiklerimle konuşurum.
Sevdiğin kimseler var mı forumda?
.
Evet var sayılı bir iki kişi.
Sevdiklerine karşı oyun oynar misin?
Ne gibi oyun ? Arkasindan is cevirmeyi kastediyorsan o zaman sevmemis olurum :d Sevdiklerimin yeri bende apayrii
Sinirlendigin zaman kendine hakim olabiliyor musun ?
Şu anda 42 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 42 misafir)