Dünyanın En İlginç Videolarını Hazırlayan Youtube Kanalına Hoşgeldiniz... Araştırmayı Seviyormusunuz. Evet Ben Seviyorum Ve Sizler İçin Dünyada Ne Olup Bittiğini Araştırıyorum Ve Sizinle Bunları Youtube Kanalım Olan Dünyanın Enleri - ORHAN "Da Paylaşıyorum.

Hayata tutunabilmemiz için, hergün yapmamız gereken şeylerden birisidir, yemkek yemek.Bunu hiçbir canlı unutmaz. Enerji , zevk, ve hazın doruklarını yaşatan yemek yemek olayı, bazen çok üst seviyelere çıkabilir,Bu listemizde, belkide görüp görebileceğiniz en müthiş restorantlar var,ee haliyle fiyatları uçuk olsada , dünyanın en iyi manzaralarına sahipler, Bize destek vermek için videoya like atıp kanalımıza abone olabilirsiniz. 10 - Fangweng Restaurant (Yichang, Çin) Uçurumun zirvesindeki bir dağın eteğinde, kahvaltı yapmak sizce nasıl olurdu. Yada bir akşam yemeği, Çinin yichang bölgesinde bulunan , Fangweng Restaurant bir dağıl içine oyulmuş , ve mütjiş öteki, hayal edilemiyecekteki güzellikleriyle müşterilerini bekliyor. 9 - Pierchic (Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri) Al Qasr Hotel, iskelesinde bulunan, , Basra Körfezi boyunca büyüleyici manzaraya sahip olan Pierchic, eşi benzeri görülmeyen çarpıcı bir yemek deneyimi sunuyor.Modern Avrupa menüsü, ve dünyadaki okyanuslardan ilham alınarak büyüleyici bir mutfak tasarlanmıştır,Denizin ortasındaki bir iskelede bulunan restront, Havanın kötü olduğu ve dalgalı 8 - Dasheene Restaurant & Bar (Santa Lucia, Batı Hint Adaları) Denizin ortasındaki bir adada bulunan bu müthiş restronta gitmeniz için 1 ay yada 2 ay önceden rezervasyon yaptırmanız, gerekiyor, yaptıkları mükemmel menülerle ve manzarayla , bir hayli ilgi odağı olmuş durumda,Denize bakan açık yemek odası, sanki uzanabilir ve doruklarına zirvesine değecek şekilde hissettiriyor insanları, 7 - Ithaa Undersea Restaurant (Rangali Adası, Maldivler) Eminimki hayatınızda hiçbir zaman denizin altında yemek yememişinizdir,Yedim diyenlerde varsa garip bir şekilde, mükemmeldir,Bu restront 6 - Palazzes Mağarası - Restaurante Grotta Palazzese (Puglia, İtalya) Mağarada yemek yeme deneğimi demekki bir tek ayılara özgü bir davranış değilmiş,Bir iş adamının babasınını 1700lü yıllarda 5 - Restaurant Skyline (Queenstown, Yeni Zelanda) Yeni Zelandanın en büyük, en yüksek, ve en pahalı yerinde yemek yemek istiyorsanız, ve sanki uçakta yemek yiyiyormuş gibi hisstemek istiyorsanız, questondaki restoran skyline sizin için kolalrını açmış durumda, asansörle bile çıkmak 7 dakika süre bu , 4 - Le Panoramic Mont Blanc (Chamonix, Fransa) Fransanıın en yüksek dağının tepesindeki müthiş manzaralı bir yer, oraya gidebilmeniz için 20 dakikalık bir teleferik yolculuğu yapmanız gerekiyor,Bu yolculuğu yaptıktan sonra acıkırsanız burada yemek yiyebilirsiniz, 3 - Ali Barbour's Cave Restaurant (Playa Diani, Kenya) 180 bin yıllık bir yanar dağın patladığı bölümde yemek yemek istiyorsanız, az bir kükür kokusı, az bir gizemli sesler, müthiş ambianslar içerisinde, kenyayaya özgü mükemmelimsi yemekler yemek için mükkemmel bir yer. 2 - La Gruta (Krabi, Tayland) Taylantın karbi bölgesinde bulunan en büyük doğal kireçtaşı mağaralarından biridir,Tarihi o kadar çok eskiye dayanıyorki, insanların duvara çelik çomaktan kazıdığı resimler bile mevcut,Devlete bağlı olan bu yerin fiyatları oldukça uygun, ve afedersiniz ama matbaa gibi para basmaktadır. 1 - Le Jules Verne (Paris, Fransa) Sen gel o kadar eyfel kulesine çık ve yemek yeme,Bu müthiş yerlere, benim gibi sıradan insanları almıyorlar, ya siyasetçi, ya iş adamı, yada anadan babadan çok paran olması gerekiyor,Bu müthiş yerde bir bardak kahvenin fiyatı, 220 euro ona göre.