Düzenli aralıklarla mesela haftada bir defa veya ayda bir defa en güzel avatar,konu,imza,gif, profil resmini ve kullanıcı adını seçelim kazana da ödül verelim.
Düzenli aralıklarla mesela haftada bir defa veya ayda bir defa en güzel avatar,konu,imza,gif, profil resmini ve kullanıcı adını seçelim kazana da ödül verelim.
Sırf konu açmış olmak için yönetici arkadaşlar habire ard arda konu açıp duruyorlar. Misal veriyorum; konunun adı "A" diyelim A hakkında bir iki cümle yazıp bırakıyorlar eee ? konu açmış olmuş oluyorlar. Şimdi bu A harfi ile ilgili bir konu mu o zaman harfler diye bir konu açarsın onun altına da paylaşımlarını yaparsın 50 tane ayrı ayrı başlık altında konu açmak nedir ? Açıkçası rahatsız edici bir durum forum oyunlarında o kadar konu görmekten hoşnut değilim ve bu konuda yalnız olduğumu da düşünmüyorum. Bu durum ile ilgilenir bir düzen getirebilirseniz bence iyi bir şey yapmış olursunuz. Kolay gelsin.
Hiçbir soğuk, ruhunuzun sessizliği kadar üşütemezdi.
Hem konuyu yanlış anlayıp hem yarım sayfa yazmışsın nasıl dolmuşsan artık baya baya yürümek istemişsin ama yine olmamış. Senin attığın posttan yola çıkalım bir konu ile forum oyununu kıyaslamışsın,nasıl kıyaslayabildin diye sormayacağım Ne yazık ki diğer konuya gelecek olursak burada @hahahah sürekli konu açılmasından bahsetmiş yanlış anladıysam hahahah arkadaşım düzeltebilirsin beni yani burada senin sürekli konu açarak hiç nefessiz insanları sıkıyor seninde insanları bu platformda boğup kaçırmak gibi bir durumun olamaz tek konu açan sen değilsin çünkü burada budulgan Bozkurt’ta,askta,ayca_S de Bella da Erva da vlad da konu açıyor ama kimse senin gibi Bir solukta konu açmıyor toplisti işgal etmiyor bende dahil olmak üzere konu açılmaz gibi bir söylemde bulunmadım bana böyle demişim gibi uzun uzadıya bir cümleyi ne düşünerek kurduysan az daha düşün sonra yaz derim. Forum yönetimini sadece bir konu açmaklamı görüyorsun sen orasınıda anlamadım şuan anlamakta istemiyorum son cümlene gelecek olursak az bilen konuşur çamur atar gibi bir söylemi üzerime alınmayacak kadar forum konusunda fazlaca bilgiye sahibim senin gibi bilmeden konuşmuyorum bir şeyleri bilerek burada yorumluyorum. Kötü söz her zaman sahibine yakışır buda benim sana son sözüm olsun
Kimse kimseyi yalnız sanmasın. @Christina konu hakkında bizim muhatabımız hahahahah nickli arkadaştır. Size ne oluyor? Forum adminine bu şekilde konuşmanız sizin guruplaştığınızı, sırf kendi çıkarlarınıza göre konuştuğunuzu gösterir.
Foruma sürekli konu açılıyorsa, sürekli oyunda oynanıyor. Herşey eşit. İsteyen istediğini yapabilir. Çok konu açılıyor diye gidip konu açılmasını engelletemezsiniz. Millet foruma destek ister, buradakiler fazla konu açılıyor diye rahatsız oluyor. Üstüne üstelik bu rahatsız olan kişilere baktığımızda Foruma hiçbir desteği bulunmayan sadece 36 mesajı bulunan, arada nadir giren insanlar kalkmış insanları lekelemeye çalışıyorlar. Hiç kimse kusura bakmasın bu olay hakkında konuşma sözü ve nokta koyma işi @Erva ya düşer...
@EfteLya yı kimsenin boş sözlerine kurban ettirmem.Gidecek olan gitsin. Sizlerin yüzünden forumun ana emekçileri forumu bırakıp gidiyorlar. @BUDULGAN BOZKURT beyi de kaybettiniz. İnsanlara konu açıyorlar diye HIRSIZ gibi suçlanması çok ayıptır. Herkes açtığı konunun altına zaten Alıntı yazıyor. Haber konularında zaten gazete veya manşetlerin üzerinde reklam olduğu için altına alıntı yazılmıyor. Bunlar abartılacak şeyler değildir. Bence başkalarına laf atacağınıza biraz forumla ilgilenip emek edin. İki üye bunu istiyor diye yönetici yi harcamak büyük bir yanlıştır. Herkes herşeyi ister ama herkes emek verip işine doru düzgün sahip çıkanı bulamaz...
Son sözüm : arkamdan kimse beni suçlu gibi ithamlarla suçlamasın. Bana kızanlar ilk önce kendi ağızlarına astar çeksinler. Burada herkez kimin ne olduğunu biliyor. Ben admin olmadığım halde adminleri korudum, yöneticileri korudum.
Saygılar.
Konu açmak için konu açılmaz. Konular bilgilendirmek için açılır. Artı forum oyunları ne amaçla oynanıyorsa, konulara da bilgilendirilmek için saygı göstermenizi rica ediyorum. Bence arka arkaya forum oyunları oynanıyor. Konu açılmasının ne gibi sorunları olabilir ki. Her açılan konu forum için emektir, bilgidir. İnternet üzerinden arama yapıldığında oyunlar değil, konular çıkıyor ve milleti buraya çekiyor. Bu da forum bir artıdır.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim internetten kopyala yapıştır yapmayı da doğru bulmuyorum, madem konu açılıyor kendi cümleleriyle anlatılmalı ve kaynağı belirtilmeli aksi durumda kopya yapıştır da yani bilgi hırsızlığı olmuş oluyor daha önce o konuları hazırlamış olanların emeklerine saygısızlık yapılmış oluyor bu seferde.
Bence forumları bir araştırın. Tüm forumlar böyle. Bu kadar konuyu kendi fikirleriyle kimsenin anlatmaya gücü yoktur. Önemli olan forumu ayakta tutmaktır. Konular ne kadar çok ise forum o kadar sağlamdır. Ne olursa olsun burada bir emek vardır. Oyunlar emek değildir onlar keyfi işlerdir, eğlencedir. Emek veren herkese saygılarım sonsuzdur.
Ama @EfteLya oyun ayrı sürekliliği var ancak konularda öyle değil konu açılıyor bir iki yorum bırakılıyor ve bitiyor gerisi yok yani birde birçok konu kimsenin ilgisini çekmiyor biraz gözlemledikten sonra üstteki yorumu yaptım.
Sevgili @Sinemmmm2 yorumu dikkatli okumamışsın. Emeğe saygım var verilen emeklere herhangi hoşnutsuz bir şey söylemedim zaten. Bilgi paylaşılmalı tabii ki paylaşmak güzel bir şey ancak bunu konu başlığı altında yapabilirler aynı konuyla ilgili birden fazla başlık açılmasını hoş bulmadığımı ifade etmiştim. Umarım bu sefer doğru algılayabilirsiniz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)