Düzenli aralıklarla mesela haftada bir defa veya ayda bir defa en güzel avatar,konu,imza,gif, profil resmini ve kullanıcı adını seçelim kazana da ödül verelim.
Düzenli aralıklarla mesela haftada bir defa veya ayda bir defa en güzel avatar,konu,imza,gif, profil resmini ve kullanıcı adını seçelim kazana da ödül verelim.
Sırf konu açmış olmak için yönetici arkadaşlar habire ard arda konu açıp duruyorlar. Misal veriyorum; konunun adı "A" diyelim A hakkında bir iki cümle yazıp bırakıyorlar eee ? konu açmış olmuş oluyorlar. Şimdi bu A harfi ile ilgili bir konu mu o zaman harfler diye bir konu açarsın onun altına da paylaşımlarını yaparsın 50 tane ayrı ayrı başlık altında konu açmak nedir ? Açıkçası rahatsız edici bir durum forum oyunlarında o kadar konu görmekten hoşnut değilim ve bu konuda yalnız olduğumu da düşünmüyorum. Bu durum ile ilgilenir bir düzen getirebilirseniz bence iyi bir şey yapmış olursunuz. Kolay gelsin.
Hiçbir soğuk, ruhunuzun sessizliği kadar üşütemezdi.
Ama @EfteLya oyun ayrı sürekliliği var ancak konularda öyle değil konu açılıyor bir iki yorum bırakılıyor ve bitiyor gerisi yok yani birde birçok konu kimsenin ilgisini çekmiyor biraz gözlemledikten sonra üstteki yorumu yaptım.
Konu açmak için konu açılmaz. Konular bilgilendirmek için açılır. Artı forum oyunları ne amaçla oynanıyorsa, konulara da bilgilendirilmek için saygı göstermenizi rica ediyorum. Bence arka arkaya forum oyunları oynanıyor. Konu açılmasının ne gibi sorunları olabilir ki. Her açılan konu forum için emektir, bilgidir. İnternet üzerinden arama yapıldığında oyunlar değil, konular çıkıyor ve milleti buraya çekiyor. Bu da forum bir artıdır.
Sevgili @Sinemmmm2 yorumu dikkatli okumamışsın. Emeğe saygım var verilen emeklere herhangi hoşnutsuz bir şey söylemedim zaten. Bilgi paylaşılmalı tabii ki paylaşmak güzel bir şey ancak bunu konu başlığı altında yapabilirler aynı konuyla ilgili birden fazla başlık açılmasını hoş bulmadığımı ifade etmiştim. Umarım bu sefer doğru algılayabilirsiniz.
Ayrıca şunu da belirtmek isterim internetten kopyala yapıştır yapmayı da doğru bulmuyorum, madem konu açılıyor kendi cümleleriyle anlatılmalı ve kaynağı belirtilmeli aksi durumda kopya yapıştır da yani bilgi hırsızlığı olmuş oluyor daha önce o konuları hazırlamış olanların emeklerine saygısızlık yapılmış oluyor bu seferde.
Sizi anlıyorum fakat bazı konular gerçekten kısa ve özdür. Ve konu başlıkları farklı olduğu için aynı başlık altında toplanmaları olumsuz olur ve google aramalarında gözükmezler. Benimde önerim forum oyunlarını bir defa oynayan bir süre sonra oynasın. Arka arkaya oynanmasın. Diğer arkadaşlara da fırsat verilsin. Çünkü aynı kişiler oynayınca abes oluyor. Benimde önerim budur.
Bence forumları bir araştırın. Tüm forumlar böyle. Bu kadar konuyu kendi fikirleriyle kimsenin anlatmaya gücü yoktur. Önemli olan forumu ayakta tutmaktır. Konular ne kadar çok ise forum o kadar sağlamdır. Ne olursa olsun burada bir emek vardır. Oyunlar emek değildir onlar keyfi işlerdir, eğlencedir. Emek veren herkese saygılarım sonsuzdur.
Amaca giden her yol mübahtır diyorsunuz yani ;d keşke özgün olmak için bir çaba olsa. Forum forum dolaşmıyorum açıkçası bilgi içinde forumlara bakmıyorum makale okuyorum bilimsel makale benim için yeterli oluyor. Gördüğüm yerlerde de eleştirimi yapıyorum. Hırsızlığın her türlüsüne de saygım yok kusura bakmayın. Kolay gelsin bu konuyla ilgili son postumdur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)