işte sanaldada yapılan aslı astarı olmayan saçma sapan dedikodularda böyle dağılmıyor mu sizce .)
işte sanaldada yapılan aslı astarı olmayan saçma sapan dedikodularda böyle dağılmıyor mu sizce .)
@EfteLya mm izlerken çok güldüm ama gerçekten de böyle bir durum. Sanalda birini kötülemek aynen böyle oluyor. Videoyu izleyen zaten dedikodu ne kadar kötü birşey anlamıştır. Emeğine sağlık cnm :)
bunu izleyince sanalda mantar gibi virüs gibi patlayan dedikodular geldi aklıma :)= biri laf diyor öteki inanıyor oda baskasına gidiyor kendince katıp laf üretip sözler söylüyor oysa gerçeği kimse bilmiyor :=))
Video eğlenceli tabi ama dedikodu deyince fazlasıyla itici oluyor.Dedikodudan nefret ederim, yapanı dinlemem ısrar edenide s..t.r ederim çok net.
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.
@OMG aynen haklısın. video eğlenceli ve aslında önemli mesajlar veriyor izleyene..
Teşekkürler.
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
arada açıp bakıp izliyorum verdiği mesaj anlamlı komedisi çok olan yapıt
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
@EfteLya nerden aklına geliyor böyle şeyler var bişeyler galiba :D
@The geçen bir arkadaş sosyal medyada paylaşmış görünce beğendim bende aldım buraya :=))
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)