SAYILARIN DEDİKODUSU…
Sayıların dedikodusunu yapacagım bu gün. Hiç bir sayı alınmasın. Kızıyorum şu 1 e. Ne kadar vurdum duymazsın arkadaş… neyi çarparsan çarp aynı bırakıyorsun. O kadar laf taşıyor ki aynısını yetiştiriyor sağa sola. Bir ile sayılardan birini çarpıp bölmeye gör. Yetiştirir hemen mübarek… 1×4=4 gibi gitmiş yetiştirmiş işte yine…
10 u çok seviyorum bak. Herkesin kıymetine kıymet katıyor. Kendinden bir parçayı hiç korkmadan başkasına verebiliyor. Bir mütevazi bir yardımsever sormayın… 12×10=120 bak verdi sıfırını 12 ye…
Ah şu kabadayı 0… kimi çarpsan kendine benzetiyorsun… bir çarptımı hiç bir kıymeti yok kimsenin. Kim gelirse gelsin korkmaz. Her sayıyı da haklar… korkmuyor değilim senden. Bir sayı olsam senle arkadaşlık etmekten korkardım. 1579×0=0 yine bakıyorum hakkından gelmişsin 1579 un… yazık yazık…
Koca göbekli 6 hakkında çok konuşuyorum. Koşabilir misin peşimden? Nerdee … o popo kalkmaz eminim…
Sayıların ülkesinde duyduğum daha çoook dedikodu var ama korkuyorum söylemeye.
9 diyim mesela siz düşünün kıskançlığını. 10 gibi asil bir sayıya düşman. Niye 1 eksik ki sanki? Zihinden 9 ile çarpanlar 10 ile çarpar kısa yoldan sayının kendini çıkarıverir. Gıcık 9la da kimse uğraşmaz.
Ayy eyvah koşuyorlar bak peşimden. Yakayı kurtarmaya bakmalı. Size elveda. Dikkat edin bu sayılar çok sinirli. Gerçekleri dinlemeye gelemiyorlar.