Epey zamandır kulağıma bir takım dedikodular geliyor işi bilende bilmeyende konuşuyor toplum olarak konuşmaya meraklı milletiz sanırım ya da iyiye giden bir takım işleri baltalamaya çalışmak kendilerine yeni edindikleri işlerden biri olsa gerek Velhasıl kıssadan hisse şöyle bir kaç cümle kuralım.
Burada eskilerde var yenilerde var eskiler bilir yine bir dönem forum lideriydim baya baya da emeklerim geçmiştir o zamanlarda forum yedekleri alınmayınca forum çökmüş ve forum sıfırdan kurulmuştu geveze orgun en eskilerinin bile foruma kayıt tarihi 2014 görünür. Bu sebeple mesaj sayılarımdaki fazlalık bazı arkadaşlara dert olmuş olacak ki niye olmuşsa sanırım işsizlik böyle bir şey takacak ya da kendilerince bel altı vuracak başka bir sebep bulamadıklarından mütevellit forum dışında Kulislerde 'herkes bunun farkında vs' demişler.
Forum mesaj ve konu sayısım ile alakalı uzun süredir belli başlı dedikodular yapılıyor. 10.000 olsa Ne 500 olsa ne, çok mu önemli bir şeydi bu ki bu kadar dert oldu :)) evet şimdi merakla başka kendilerince daha nasıl Ne buluruz çabasına girecekler buda kötü oldu aslında. Konuşmak için farklı şeyler aramak zorunda kalacaklar.
Diğer yandan arkadaşlarını yönetime alıp ekliyor denilmiş bu sözü edenler ne “Türkiye Forumları”nı ne geveze org'u bilmezken 2012 -2014 yılları arasında genel sorumluluğunu üstlendiğim süreç içerisinde arkadaşlar burada admindi. Yani işi bilenle yürüyorum bu yolda laf üretenler ile değil kaldı ki burada kiminle çalışacağımı ben seçiyorum bu sözü edenler değil ve onların söylemlerine göre hiç değil.. Sonrası forum demek konu demek Web demek diye birbirini bu sözlerle gazlamaya çalışıyorlar ve forum genelinde bir kaos bir gruplaşma çıkarmaya çalışıyorlar Ne yazık ki forum sadece konu demek değildir çoğu kişi forum oyunlarından çıkmazken bu sözü edenlerde forum oyunlarına 2-3 post atıp günlüklerine yazıp çıkarken bu sözleri ediyor olması traji komik Forumda konu botumuz vardı kullanıcıları boğmasın diye deaktif etmiştik ama forumu sadece konudan ibaret görenler için aktif edeceğiz ki daha özgün ve zevkle konular okuyabilin diye o halde forum neymiş kısaca bildireyim forum konu açmak kadar Forumda eğlenceyide tutabilmektir iyi şekilde yönetebilmektir insanlara insan gibi davranmaktır.
Mesnetsiz şekilde konuşmak yersizdir. Çene yoran kişiler çok iyi olsalardı burada benim yerimde olurlardı. Biri birinden 30 konu fazla açıyor diye diğerinden daha emekçi vasfına sokmaz kimin emek daha çok emek verdiğinin ölçüsü de kimsenin ölçüsüne göre değerlendirilmiyor. Bir insanı kayırıp diğer kişileri kimseye ezdirmem yorumlarınız sadece sizin yorumlarınızdır. Bir kişi emek hırsızı cümlesi kullandı diye haydi hoppala forumdan atalım adaletsizlik bu kabul edilemez diyerek söylemlerde bulunan arkadaşların adalet anlayışı ban atıp hadi yallah mı?insan kaybetmek kolay kazanmak zordur. Kişisel mevzularınızı yönetime bağlayamazsınız ve arka planda kime ne uyarı verildi ne yapıldı nasıl bir işlem görüldü bilmeyip ağzı olan konuşuyor havasında bir takım söylemler içerisinde bulunmak neyin nesi ?
Peki bazı arkadaşlar gibi forum genelinde ilk hatasında insanlara beylik sözler mi edelim kibirle yaklaşıp gövde gösterisi mi yapalım çok bilen bazı arkadaşlar yönetim anlayışınız bu mu bu kadar mı ? Buraya bende dahil olmak üzere çoğu kişi eğlenmeye güzel dostluklara kapı açmak için varken bazıları yıl olmuş 2018 entrika peşinde Forumda gruplaşmaya yol açıp 8 kişiden 70 kişiye çıkan forumu daha iyi hale getirmek için daha da çabalayan kişilere gruplaşma çatışma yaratılarak çöküşe zemin hazırlamak için yapılan konuşmalar olması oldukça şaşırtıcı demek hala böyle şeyler varmış.
Turkiye Forumları açıldığı günden buyana son yönetimi devir alışımızla birlikte yapılan yeniliklerin fazlasıyla farkında olduğunuzu düşünüyorum. Meyve veren ağacı taşlarlar. Biz kimseye kötü niyet beslemiyoruz. Verdiğimiz tekniksel açıdan emeği : https://www.turkiyemerkezi.com/konul...uncelleme.html inceleyebilirsiniz.
Bizden önceki süreçlerdeki forum üyelerinin aktifliğini biliyorsunuz. 8 10 üye’den 60-70 anlık tekil üye sayısına ulaştık.
Google üzerinden gelen anlık 600,700 arası giriş varken şuan sistemde 1500 misafir kullanıcı mevcuttur.
Yapılan hizmet ve çalışmalar ortada. Turkiye Forumları hakkında ileri geri konuşan yaptığımız bu güzel çalışmaları kıskanmalarını ve iftira atmalarını ***et iyi anlıyorum. Çünkü Türkiye Forumları 2 kat daha fazla büyüdü.
Velhasıl kelam bizim içimiz rahat rahatsız olanlar içinde yapabileceğimiz ekstra bir şey yok yani biz yönetim olarak birbirimizi gazlamıyor gereksiz pohpohlamalar yapmıyor ooo sensin şampiyon demiyoruz bu sebepledir ki kişisel mevzularınızı forum dışında tutun zira forum kimsenin ego kibir gruplaşma dedikodu yeri değildir iyi forumlar