Az laf çok iş demişsin attıgın posta bak :)
Bizde destekteyiz ama böyle destek olmamış. Ortada bir POLEMİK yok ortada bir forum liderinin konuyla ilgili kendi açıklaması var
Erva`nın yanında olan insanlar birde olmayan insanlar diye ikilik yaratma lütfen Erva`nın düşüncelerine katılan vardır katılmayan vardır .
Forum yönetmek kolay iş degildir kullanıcıları memnun etmek zordur fakat burda zaten @Erva lık bir durumun oldugunu dahi düşünmüyorum sadece kullanıcıların bir takım gördügü hataları belirtmeleri yanlış algılanıyor örnek verelim geçen bir mevzu oldu postlar silindi son 2 saate ait olan çıkıpta adminler forum oyunu oynayacagına bu şekilde çıkıpta şu sebepten bu bu oldu kusura bakmayın arkadaşlar sistemdeki bi aksaklıktan oldu dese çıkıpta vay be diyecektim işte bu aranan kan da bu aranan yönetim şeklide fakat hep böyle olaylar olduktan sonra olayların önünü kesmeye çalışmak gibi sürekli olduktan bittikten sonra postlar atıldıgı zaman bu seferde kullanıcılarında yönetiminde birilerine kızmasına sebep oluyor asıl ikilikler böyle çıkıyor alevlendirmek gibi bişey oluyor biraz erkenci olmak lazım diye düşünüyorum .
Her zaman heryerde kitleler vardır günümüz Türkiye ` si gibi her yerde şakşakçılar vardır bu kitleyi kınıyoruz .
-----------------------------------------------------------------
Son zamanlarda forumda olan bu tür şeyler hoş şeyler degil burda birileri çıkıpta birilerinin emegini sorgulamadan önce kendi yaptıklarına bi baksın eleştri bile yapılacaksa bu düzgün bir dille ifade edilerek olmalı forum iyidir takılın keyfinize bakın oyun oynayın sağı solu kurcalayın takılın felan bu tür şeylerle ugraşmasın kimse postlardaki etiketler kalkmış mesela oyunlarda çıkıp bunun açıklamasını yapın çünkü siz açıklama yapmaz iseniz insanlarda gelir vay ne oluyor der sizin bunu hoşgörüyle karşılamanız lazım herşeye het hüt etmeyin herkesin düşüncesi oldugu gibi düşüncesinde haklı olanlarda vardır haksız olanlarda yönetimi eleştirmek iyidir fakat sınırları zorlamadan benim burda yönetimden bekledigim olaylara geç kalınmasını önlemek geç kalındıkça hatalar çogalıyor ortada bir post varsa şu ibareyi kullanayım ışıgı gören geliyor derler ya hani aynen öyle oluyor :)
Herkese iyi forumlar dilerim