instagram, Facebook, Swarm, vb uygulamalar, arkadaşlık uygulamalarıdır bu durumda güzel kızlarda chat yapıyor :)
instagram, Facebook, Swarm, vb uygulamalar, arkadaşlık uygulamalarıdır bu durumda güzel kızlarda chat yapıyor :)
Adam öyle bi konu açmış ki tebrik ediyorum herkes düşüncesini yansıtırken kendini ele veriyor neden girdigini aslında :)
ha guzel ha cirkin, burdan sevgili yapma derdindeyseniz sizin icin farkeder tabi... reelde sevgili bulamamazin sanala bel baglamanizin nedeni ne acaba, biraz siz de makkaj yapin belki burayi o zaman sadece sohbet amacli kullanirsiniz gencler, o zaman bole bir baslikta icinizdekini, neden geldiginizi kusmazsiniz ((:
eee ne demek lazim o zaman size rastgelsin (: umarim aradiginizi bulursunuz, ne de olsa emek veriyorsunuz bunun icin((:
Kuzeydeki Buzullarin Kotu Cadisi
ben size söyledim bak hemen kabullendileler.. @DaveGurney sesi cıkmıyor ne @BeLLa @Cappy @aSk @Erva ve diğerleri alayı suskun bak :D
@VaLSeR ben forumdayim chat sayiliosa cikinim napalim ALLAH vergisi kabulumuz :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
tamam @aSk sende erken pes ettin :D ne diyelim diyecek bişey yok :D
@VaLSeR pes etmek deilde cikin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir :) bakmaz cikin dersiniz bakar boya dersiniz nasil olsa napsan bu erkeklere yaranamazsin :) guzel kizlar neden chat yapmasin cikinlarin cani varda guzellerin ki patlican mi elbete yapicaklar :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
@aSk çok politik konuştun şu anda ama genede paaçayı sıyıramıcaksınız bu işten :D sizin için yeni projelerim war :D
@VaLSeR yap tabiki her proje kadin'lar icindir :)
kadinlar olmasa ne proje olurdu ne erkek :99
kadinlar olmasaydi dusuncesiz erkekler olurdu :)) sayemizde biraz dusunmeyi becerebiliosunuz :)9999
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
@aSk Allah Kadını yaratmış erkeklere uğraş olsun diye mi diyorsun ? :D anlaamadım şimdi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)