1 ay önce felan ufak bi yaralanma olayım oldu kurşun sıyırdı geçti 3/5 günde yara kendini toparladı bişeyim kalmadıydı nerdeyse pansuman felan yaptırıyordum günlük 2 hafta önce aynı yerden apse yaptı yara agrılar agrılar üstüne gittim doktora apseyi boşalttı tekrar pansuman yaptı felan 3 gün sonra gene aynı nerdeyse 10 günden fazladır acı çektirdi bana birde dizlerime vurdu baldır taraflarım agrımaya başladı sanarsın ki yolda yürerken düşecegim o dereceye getiriyordu beni bazen oluyordu ki en son dün babamla konuştum böyle böyle diye lan oglum dedi onun için doktoramı gidilir git eczaneye dedi bi kara merhem al dedi sür oraya dedi yarında beni bi daha ara dedi gittim dedigini yaptım şimdi ne agrı var ne sızı o bu degil de ne varsa eskilerde var :) yalnız çok kötü kokuyor bu kara merhem bildigin zift gibi :D
Çok geçmiş olsun...
ÖZGÜRLÜK
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)
Forumumuzda Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve genel ahlâk kurallarına aykırı yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Telif hakkı içeren mesajların yazılmamasına özellikle dikkat edilmelidir. 5651 Sayılı Yasa gereği forumumuzda yazılan mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazıları yazan üyelere aittir. Şikâyetleriniz ve diğer konular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.