Her karanlık kendisini sonlandıracak şafağın tohumlarını içinde taşır.
Her karanlık kendisini sonlandıracak şafağın tohumlarını içinde taşır.
Prensip olarak Atatürk'e saygısı olmayan insana da benim saygım yok.
Ruhunda birkaç sahil kasabası kol kola gezinirken, beynindeki iç savaşta esir düşenler. Gol getirecek iyi ortayı beklerken, bahçeye kaçan topu kesilenler. Kaçan çorabı ile uğraşırken, ellerinden ömrü kaçanlar. Treni, otobüsü, aşkı ve aklını kaçıranlar…
Her eve bir deli lazımsa hızla çoğalmalıyız.
Her İnsan Kendisinin Tanrısıdır...
Mor menekşeler açan göz altarımın toprağında bugün yangın var
Nasıl söndürceğimi çok iyi biliyorum beni mutlu ol diye kandırma
Hepsini yok etcem, savcılığa beyanat da verin!
Arkadaş prensip olarak iki yüzlü insanları farkettiğim anda tek hamlede siliyorum. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. İnsanların beni olmadığım karaktere sokmalarını istemiyorum! Benim aklımdan kalbimden geçen ne varsa hooooop ağzımdan çıkar yoksa dilim şişer :d
Velhasıl kelam;
Sildiğim insanlar, ne de güzel yapmışım öyle :)) herkes kalbinin ekmeğini yer bunu söyler ve savunurum ;) Rabbim herkese hakettiğini verir. Ya bu dünyada ya da öteki dünyada.
Üzerlerinden ordular geçse, kılı kıpırdamayan cümleleri severim.
Anlatacak çok şeyin olması , Anlatmaya mecalin olmaması , Anlatsan bile anlayacak kimse olmaması döngüsünde Hiç kimseye hiçbirşey anlatmayıp dahada dertlenmen..
$ø clø$ε πø ʍᆆεƦ høω ŦαƦ ..
Yarından haber yok dün bitti…saatler son günü çalıp gitti…yeminler yaşlandı dudaklarda düğümlendi derken söz bitti…
Herşey öylesine söylenmiş, öylesine tanıdık ki...
Artık kimse şaşırmıyor, kimse heyecan duymuyor, sanki merak edilecek, peşinden gidilecek hiçbir şey kalmamış gibi. Herkes birbirinin aynı gibi.
Amasya'ya gitmek istemiyoruuuum ://
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)