Takke düştü , kel göründü.
Takke düştü , kel göründü.
Hayat bayram olsa insanlar el ele tutuşsa lay lay lom : d bir varmış bir yokmuş..
Ayva reçeli yedim ;d tövbe est. Farkında mısın bilmiyorum da durduk yere gelip sataşan kendinsin laf sokmaya çalışan yine kendinsin ben bir şey söylediğimde kötü olanda benim. Kimse ile iyi olmak için şirinlik yapmadım bu zamana kadar yapmamda yalnız kalmaktan zerre korkum yok doğru bildiğimi söylemektende asla hiç vazgeçmedim geçmemde seni gömmek gibi bir çaba da harcamıyorum sen zAten yazdıklarımı okur isen kendi sözlerin ile cevaplarını alıyorsun benim ekstra eklemeler yapmama hiç mi hiç gerek yok. Benim yapımıda en iyi bilenlerden birisi de sensin buna rağmen Erva sana Ne oluyor gibi etiketleri savurup beni oturduğum yerden dürtüyorsan, bir takım sözlere maruz kalmak istemiyorsan hep söylerim o zaman sizde karşınızdaki insana kurduğunuz cümleleri seçerek düşünerek kuracaksınız. Bizde senin bu triplerine alıştık. Sana da iyi günler Onur.
Yapmayın :(
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Yorgunum çok yorgun dünyanın tüm yükünü sırtlanmış gibi hissediyorum kendimi okadar yorgun.
Geçecek inşallah.
eL HaYa VeL iMaN
Şu anda 73 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 73 misafir)