Süper Kahramana dönüştüğüm yok ama beynimdeki tüm nöronlar harekete geçti dün geceden beri.
Süper Kahramana dönüştüğüm yok ama beynimdeki tüm nöronlar harekete geçti dün geceden beri.
Ben böyle hıçkırığın...
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
Eskiler özeldir
İzmir düşman işgâlinden kurtulduğunda Yunan bayrakları kentin her yerinde indirilip yerine Türk bayrağı asılmıştı.
Hınç ile Yunan bayrağını ayaklar altında çiğneyen askeri, "bayrak bir milletin şerefidir. çiğnenmez" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yunanlının o güne yaptıklarını bilmiyor mu idi?
Türk tarihinde, Türk öldürdüğü düşmanın heykelini yaparak saygı göstermiştir. Balbal dediğimiz bu heykeller işte o öldürülen düşmanları temsil eder. Düşmanına bile saygı.göstermek, onun yaşadığı afet ve acılarda yardımcı olmak bir humanizma değil, saygıdandır.
Türk başkasından gelmese bile, kendisine davranılmasını istediği gibi davranır. Bu Türk milli karakterinin en belirgin özelliğidir.
Kundaktaki bir bebeğe kurşun sıkılmasına, savunmasıza, eli kolu tutmayana, bir masuma kurşun sıkmak ile içinde bir tane masum bile olsa, o masuma rağmen herkesi düşmandır gözü ile görmek bizi Türkçü yapmayacağı gibi, başkalarının acılarından mutluluk çıkartan milletlerden ve onların melezlerinden farklı duruma düşürmeyecektir.
Milli afetlerde başkalarının acıları ile dalga geçmek Türk töresine düşmanca bir tutumdur.
"Tanrı düşmanın bile şereflisini versin" sözü boşa söylenmemiş bir sözdür
You are the moon of my life.
Artık sıkıcı herşey
Acaba metrobusun arka tarafinda ne oluyor da amca boyle davrandi afgsfsjs :ddd
Başlarken bunu düşünmüştüm hatta biliyordumda ama bu kadar yaşamadım . Yaşayacaklarımıza içelim o zaman bu akşam .
@ScorpioN Anlattıgın hikaye bana çok şey kattı sagolasın
Mesela insanlara güvenmiyodum şimdi daha çok güvenmicem
Hem Rabbini, hem haddini bilen insanlara hayranım.
Uyumak istiyorum ama kendime neden izin vermiyorum .
Şu anda 40 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 40 misafir)