Hey güzel Allahım ya sabir :)
Hey güzel Allahım ya sabir :)
Öfkeyle kalkan zararla oturur
Ben bacak bacak üstüne atarak djdkjc
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Öğlen sıcağında koşarken çimleri ıslayan fiskiyelerden nasiplendim.Çimlerde ıslanarak koşmak yaptığım son zamanlarda en çılgınca eğlenceli şeydi.Kimsenin düşüncesi umrumda değil.Ben o an nasıl mutlu oluyorsam onu yaparım.
@Finding Neverland kitap okumayı seviyorsan sana bir mekan önereceğim Bursa'da Kitap Evi Otel hiç olmadı birgün gidip kahve icmeni tavsiye ederim :)
@Hesna epeydir okumuyorum ama severim:)
Not aldım.Şuan hala gerginim.5 dakikadan fazla dayanabileceğimi sanmıyorum.Evde bile kahve içmeye başladığımda peşpeşe sayısız kahve içiyorum ve müzik istediğim gibi olmalı.Tüm kontrol bende olmalı.1-2 ay daha zaman lazım.Kendimi hazır hissettiğimde gideceğimden emin olabilirsin.
Bu arada yeri gelmişken burada söyleyim.Geçen bahsettiğim güneşin batışının olduğu yere gitmeye çalıştım olmadı:)
Yoksa aklımda.Şuan kendim çıksam bulamam o derece.Öyle işte.
İkizler burcu;
+Seni seviyorum
-Yaaa yerim seni gerzkalı
Sözün var @Finding Neverland :) bende unutmadım güzel gidilebilecek bir yerse uğrarım oraya kendini toparladiginda bekliyorum resmi arkadaşta sigara bırakma da çok zorlanıyor doktor hap vermiş bakalım tesir eder inşallah çok kahve tüketme
@ScorpioN ;
+Seni seviyorum
-Sagolasın, işim var sonra görüşürüz
@Erva ;
+Seni seviyorum
-Tamam foruma gelince hallederim
@Huma ;
+Seni seviyorum
-Ben mi? Nasıl ben yaaa guzmmm :$
@Yazarım ;
+Seni seviyorum
-Adamsın, ama boş insanları sevmem. :d
edit: İnternette burçlara göre vardı bende foruma uyarladım, diger kullanıcılara da yaparım mizah amaçlı
hop trililaylay laylay lilaylom 🎼🎶🎶🎶
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
@Xena ban ricamı geri alıyorum The'dan habersiz icimden gelerek yaptığım bir istekti o da kizdi zaten kusura bakma bu durum icin
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)