herkes kendine göre çok düzgündür bu asla değişmez bir kıstastır. Yanlış yapsada "ben doğruyum" edalarında takılanları çok gördüm ve hala ikiyüzlülüğünüde kahkaha atarak izliyorum. Mesela şöyle küçük örnek vereyim "zamanında canım balım tatlım diyip heryere yazıp çizip sonrasında sevgili yapınca onunla konuşma bununla konuşma istemiyorum, senin aklına giriyorlar dimi seni dolduruyorlar dimi diyerek arkadan dedikodu yapmayı da insanlıktan sayan zavallılara ne diyorsunuz siz? Kendine güveni olmadığı gibi herkeside kendisi gibi zavallı zanneden aciz kişilere insan diyemiyorum ben "gözümde birer yaratıktan farksız" sonra şurada yazdığımızda ışık hızında üzerine alınıp hemen muhattabına koşup sen "Ervaya söylediklerimimi anlattın aşkım" gibi saçma bir cümle kurmuyorlar mı ah işte sonra da neden sert sözler ettiğimde ağlıyorsunuz ki dedikodu yapmayı biliyorsan dedikodusu yaptığın insanın yüzüne de konuş ki sana az karakteri varmış diyebileyim ama nerde sende o cesaret millet seni birde melek masum sanıyorlar özünde nasıl biri olduğunu göstersene herkese haydi? Var mısın buna? Varım diyemez ki o derece karakter havada ben sen ve senin gibiler gibi arkadan iş çevirmeyi bilmem insanların yüzüne konuşur geçerim işte bu yüzden laf sokulan ben değil sensin ama öyle havalarda geziyorsun ki koca burnunun ucunu göremiyorsun etrafımda fazla dolanma, dolanma ki senin gibi arkadan dedikodu yapmam bir bakmışsın bir gün tüm sinsinliğin ve gerçek kişiliğin hatta Ve hatta kim olduğun şurada olmasın.
Dobra olanlar Alnı açık yürür senin gibi başkalarının arkasında saklanarak değil buda benden sana nasihat olsun sözde 20lik.