Uykumu aldığım gün öldüğüm gündür gülüm bxnxjxgbzbx
Uykumu aldığım gün öldüğüm gündür gülüm bxnxjxgbzbx
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum, bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum..Prof. Dr. Aziz Sancar
Bir kadına duymak istediklerini söylemiyorsan anlattıklarının da pek bir önemi olmaz..
Ailemin yaninda huzur vaarrr:$
Değer verdiğim her insandan kazık yemek için mi beni bu dünyaya gönderdin ey büyük allahım..:(
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
ben giderken en çok seni götürdüm
aklımın nakliyesiydi asıl yoran taşıyıcıları
yardan düşmüştüm yaralarım yardan armağandı
kutsal kitabımdı ziyan edilmiş sevgililer atlası
ben sevmeyi beceremedim
belki de sevilmeyi
benim sevmeye engel evcil acılarım vardı...
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Sevdiğim insanların sırayla nankör oluşu tuhaf. Hep mi öyle insanları barındırmışım diye insan kendine sormuyor değil..
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Giderken kendimi sende bırakmayı diliyordum, gördüm ki sana hiç gelmemişim… Anladım ki iyi niyetlerle dolu temenniler yalana sıvanmış teşekkürler de, boğuluyormuş… Merhabanın boynunu bükene elveda demek zulümmüş. Zülüflerinden zûl akan yare, sancıyan yaram kadar bile değer görmem… Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum…
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Şu uğruna şekilden şekile girdiğiniz insanları kırıp döktüğünüz duygudan daha önemli şeyler var hayatta.
Çok sevdik . Gerçekten de çok sevdik . Tek bir hatayla. Yanlış sevdik biz ... onsuz yaşayamam diyerek ... Bitecek bir şeyi bitmeyecek gibi sevmisiz biz . Çok sürmedi zaten , gözlerimizi kapadık, gözlerimizi açtık , bir koca umut damladı gözümüzden ve bitti...
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)