Hep bu tepsiyi yapan adamların suçu @OkyanuS :D bi dahakine olmaz
Hep bu tepsiyi yapan adamların suçu @OkyanuS :D bi dahakine olmaz
Bende bunu sana armağan ediyorumm dCy beey ;d @mOre
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Seninde umudunu kaybettigin sandigin zamanlarin oluormu ...?
Hani nasil desem etrafinda kimsenin seni fark etmedigi ya da senin onlari fark etmedigin zamanlari yasiormusun sen de ?
Yaninda yuzlerce kisi gecip gitmesine ragmen senin kimseyi gorememen ve hatta bakmana ragmen gorememen bazen cok aci .. Umutsuzluk, karamsarlik belki de…
Cevreme bakiorumda ne kadar cok mutlu görünümlü cift var... Belki bazilari gercekten mutlu, bazilari deil ... Kimisinin aklinda baska bir imkansiz ..kimisinin aklinda baska bir yasak ..
İki kisinin birbirine ayni anda ve ayni surede aSık kalacagina hicbir zaman inanmadim...Nedense bana cook imkansiz gelior ..Yanlis dusunuorum buyuk ihtimalle ama gercekten sadiriorum bunun olabilecegine ..
Belki de o yuzdendir gercek aSk'ı arayisim ve hala bulamayisim ..Bence gercek aSk a cook nadir bulunan cook kiymetli .. özel ve herkese verilmeyen birSey ... Kisacasi sans isi ...Sans varsa bulursun .. yoksa bulamazsin ..veya denk gelemezsin... İki kisinin birbirini o an delice sevmesi deil bence aSk ... Karsindekinden ne kadar uzun sure gecse bile butun sevmedigin hareketlerine goz yumman ve gülümseyebilmendir hic bikmadan ..
@mOre parca icin tskler :)
bi paylasimda benden olsun madem .. :)
Konu aylecA tarafından (25.Şubat.2018 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
ÇoooooKkk TeşeKkkKÜÜÜüüüüR EderimmMmm @aSk mersi :D
Merhaba GÜnlük bu şarkının repart tuşuna basmamı sağlayan ayrı bi tınısı ve büyüsü var anlamadım gitti :D
istatistikler
En çok bahsedilen
En çok bahseden
En çok etiketlenen
Top Tags
En çok alıntı yapılan
En çok alıntı yapan
Merhaba Sevkili günlük Sabah sabah işe gelmenin mutluluğu ile heycanlanmanın bir arada yaşandığı pazartesiden merhaba :D bomba gibiyim sen sormadan cevap vereyim dedim He tamam tamam Beşiktaşın yendiği cik cik lerden mi konuşalım Baba neyi konuşcazla :D istersen biz susalım Taraftarımız Konuşsun Mini mini bir kuş konmuştu ........ :D:D:D:D:D:D:D
mERHAba Günlük Bu şarkıyla kopuyoruz :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)