Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın.
Özel yaşamınızda ise özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir.
Bugün burcunuz da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ise plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak ve cesur davranışlar içinde isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Kova ’lar bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliği iş hayatınıza vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.