@Freya'yı pek tanımıyorum ama dışardan bakıldığında çok masum, sessiz ve efendi duruyor.
Karakteri ile kendini sevdirebiliyor bence.
Saygılar.
@Freya'yı pek tanımıyorum ama dışardan bakıldığında çok masum, sessiz ve efendi duruyor.
Karakteri ile kendini sevdirebiliyor bence.
Saygılar.
.
@Freyada Candir :)
Muzurluğumu gören nadir kişilerdensin @TEO ama mıy mıylık konusunda eline su dökebileceğimi sanmıyorum :))
iyi ki sizlerleyim. Nice güzel sohbetlerimiz olsun. Sana da bol parantez içli gülüceklerr (Basri'den de sevgiler)
@Persli` Çok teşekkür ederim yorumun ve ince düşüncelerin için.
Saygılar.
@Cezayir saygılar :)
@Freya bire bir tanışıklığımız olmadı ama forum genelinden bildiğim olgun kendini bilen hanım hanımcık hatta belki birazda duygusal olan bir hanfendi kendisi:) duruşu tavrı çizgisi gayet yerinde hayatınızın her döneminde mutluluk ,huzur ve sağlık dolu geçirmeniz dileğimle freya hanım..
Kendini güzel yetiştirmiş hoş bir arkadasımız. Yorumlarının kalitesi ortada. İlerleyen zamanlarda daha iyi tanısırız. İyi forumlar
@BeLLa umarım ilerleyen zamanlarda tanışıp sohbet etme imkanımız olur. Güzel bakan güzel görürmüş, duygular ve düşünceler karşılıklı :)
Çok teşekkür ederim, sevgiler
@Cent birebir sohbetimiz olmasa da aynı ortamda bulunmaktan mutluluk duyduğum birisin. Samimi ve içten yorumun için de çok teşekkür ederim.
Saygılar.
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)