Iyi ki forumu sen kurdun.
Iyi ki bu forumu buldum.
Iyi ki seni az ama öz taniyabildim.
Iyi ki CimBomlusun.
ve
Iyi ki dogdun @Erva.
Dogum Gunun Kutlu Olsun!
Daha nice saglikli , mutlu, huzurlu yillar dilerim.
Iyi ki forumu sen kurdun.
Iyi ki bu forumu buldum.
Iyi ki seni az ama öz taniyabildim.
Iyi ki CimBomlusun.
ve
Iyi ki dogdun @Erva.
Dogum Gunun Kutlu Olsun!
Daha nice saglikli , mutlu, huzurlu yillar dilerim.
Ne Mutlu Türk`üm Diyene!
Canımın en içi , ablam , kardeşten ötem. Sen benim için sanal alemde tek gerçeksin. İyi ki doğmuşsun gerçekten. Evet biliyorum biraz gec oldu yazmak için ama bazı sorunların içinden şu an itibariyle çıktım :)) her zaman dediğim ve diyeceğim gibi iyi ki varsın hep var ol. Hayat hep senin gibi iyi insanları çıkarsın karşına çünkü sen her daim bunu hakediyorsun. Seni çok seviyorum ablam :****
Kendimi sona sakladım biraz
şimdi ben ne söylesem az kalacak biliyorum ama olsun seninde dediğin gibi sevgi paylaşıldıkça çoğalır ve güzelleşir sen benim hayatımda iyi ki tanımışım dediğim muhteşem bir dostsun özünün sözünün bir oluşu doğallığın ile gıpta ettiren nadide insansın Doğum günün kutlu olsun Neslim nice mutlu yıllara dilerim yeni yaşında önce sağlık huzur,mutluluk ve seni hak eden bir aşk olur. Aşkla dopdolu yaşayacağın mutlu yıllara tatlım <3
Teşekkür ederim Canımın içi @Cappy'm sende benim bu hayattaki iyikilerimdensin iyi ki varsın seviyorum seni ;*
Patroniçem doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yılların olsun
iyi ki varsın ..
Doğum gunun kutlu olsun kuzum nice senelere hep mutlu ol herşey gonlunce olsun
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Yavruuuuuuu keep calm!!!!!! Cunku iyi ki doğmuşsun 💓💓💓💓 can dostum güzel arkadaşım ama çok özlüyorum nice mutlu yıllara yeni yaşın seni taşıyabilecek yürekteki insanlarla aynı yolda yürümeyi nasip etsin aşkım I love you baby :*
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)