Cevizli et tarifi
Cevizli et sarma
4 kişilik
Malzemeler
4 parça ince dövülmüş biftek
1 çay bardağı ceviz içi
Tane karabiber
2 adet patlıcan
100 gram tulum peyniri
3 çorba kaşığı galeta unu
1 kırmızıbiber
Çöp şişler
Yapılışı: Dövülmüş etleri geniş ve uzun şekilde parçalara ayırın. Ceviz, galeta unu ve tane karabiberi karıştırın. Üzerine küp doğranmış közlenmiş kırmızıbiberi ekleyip harmanlayın. Bu karışımı da etlerin içine paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Fırın tepsisine dizip üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve 200 derecede 40 dakika pişirin. Servis yaparken yanında makarna ya da pilavla ve kızarmış patlıcanla servis yapın.
Cevizli et tarifi
Cevizli et sarma
4 kişilik
Malzemeler
4 parça ince dövülmüş biftek
1 çay bardağı ceviz içi
Tane karabiber
2 adet patlıcan
100 gram tulum peyniri
3 çorba kaşığı galeta unu
1 kırmızıbiber
Çöp şişler
Yapılışı: Dövülmüş etleri geniş ve uzun şekilde parçalara ayırın. Ceviz, galeta unu ve tane karabiberi karıştırın. Üzerine küp doğranmış közlenmiş kırmızıbiberi ekleyip harmanlayın. Bu karışımı da etlerin içine paylaştırıp rulo şeklinde sarın. Fırın tepsisine dizip üzerine 1 su bardağı su ekleyin ve 200 derecede 40 dakika pişirin. Servis yaparken yanında makarna ya da pilavla ve kızarmış patlıcanla servis yapın.