Aşk özgürlükse bu tutsaklık neden... Neredesin eyyy mutluluk...
Aşk özgürlükse bu tutsaklık neden... Neredesin eyyy mutluluk...
Sana uzaktan bakıyor artık gözlerim... Unutmak o kadar kolay mı sandın...
Yürek yaşlanıyor yürek uslanıyor... Öyle kolay kolay kimseyi sevemezsin..
Herşey için teşekkürler bir sonraki programımda görüşmek dileğiyle. Hayırlı geceleriniz olsun.
Yanımda yoksun sinemde oksun...
Emeğine Sağlık @Syst3m
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Furkan ADİL İLE MAVİ DÜŞLER BAŞLAMIŞ BULUNUYOR.
İletişim
Adres : Cumhuriyet Mah. Dr.Kamil Sk. No: 13 K: 2 Adapazarı/SAKARYA
Whatsapp Destek : 0535 638 10 22
http://sakaryaradyomega.com/
Not : Yayın formatımız Nostalji ve slow şarkılar yanı sıra şiirlere yer vermekteyiz. Dilerseniz sizlerin şiirlerinizi, sözlerinize yer verilecektir.
TÜM SEVENLERİMİ BEKLİYORUM.
İSTEKLERİNİZİ BURADAN PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
@Misal @HeavenLy @AnLamsız @iLda @Bahar @Available @Cappy @X5 @Sys @Türkiye @Kaf_Dağı @Pretty @BeLLa @Cezayir @hahahah @Erva @Hector @Xena @Araz @BUDULGAN BOZKURT @GuL @aSk @Amadeus @qLobaL @Hysteria @VLaD @Harika @eXtreme @Lady @FaceOff @hayalet @BeSTemm @KaçaK @AycA_S @aSi @KayhaN @MatRaXs @EfteLya @ircpolice@ @Hamra @dragonslayer @Christina @Chakal @MechuL @Shu @NF @Cent @HaSSaN @FuLya @NicoLas @Sinemmmm2 @RaMiReSs @Ersin @LeriSa @Quaresma @Night @Blue @AyŞıL @Son @Clay @FoReWeR @CrasH @TEO @AhuM @OsE @Nutella @Go|{HaN @KaLpH @Trinity @MihrinaZz @Siyahinci @Escob@R @RimeL @Yazarım @NataLia @LaraLaureN @Antony @iSaBeL @CaDı @Rahibe @Deniz @Türk Milliyetçisi @TrabzoN @VaLSeR @BrutaL @LoRa @Coolumsu @OnuuR @gülümse @Mara @need @Zeyrek @Vita @Nescafe @qumuS @Nightmare @X6 @ScorpioN @FeLiX @BirÖlürBinDiriliriz @OMG @EmReHann @Ema @AşKo @HipsterGirL @Cankat @Betty @Med Cezir @Lincoln @Tan @ABSINTHE @mOre SuRPeRi @Julien@ Pimpinella @BenSu @Kuzey @Can @Esther @Sessiz @ez`LaL @bLuewhite @HeLiaS @Nyx @Seyra @Malefiz @Huma @Olric @Eqe @Maskeli @Boreas @KurthaN @KediŞ @sırdaş @H_Emir @BeYaZıM @Nate
Dinliyorum..
Nedeeeen mahzun bakıyorsunnn.
Ooooooow saklama hislerini sen de bana aşıksın hem de deliler gibi.. aaahhhh
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)